”Vacker omgivningen i Ängshyddan. Havets brus som omsluter mig. Yogamattan som lyfter mig. Jennys röst som guidar mig in till mitt hjärta. Tavlor som talar till mitt hjärta. Tillåtande människor omkring mig som lyssnar när jag lättar mitt tunga hjärta. En oförglömlig helg i Ängshyddan som öppnat dörren till mitt sköra hjärta och gett mig ny kraft och mod att vara den jag är.” Deltagare från yogahelg sept-18

Glädjer mig att få leda en till yogahelg på rogivande Ängshyddan. 

Endast 4 platser kvar.

Landa in mjukt i dig själv tillsammans med andra kvinnor.  En helg, strax utanför Åhus, som väcker din livskraft. Det som händer när vi tillåter oss vara oss själva, i mjuk tillåtande yoga, energigivande övningar och en tillåtande gynnsam miljö. 

Jag leder långa härliga inkännande yogapass, andningsövningar och meditationer. Som coach håller jag ett kärleksfullt utrymme åt oss alla. Carina bonar miljön runt oss med mycket värme och hennes konst omfamnar oss. Medveten vegetarisk eko mat och alkoholfri dryck. 

Se program nedan, men var öppen för flexibilitet i upplägget då jag känner in gruppens behov i stunden.

Pris: 2500kr för hela helgen inkl allt. Vegetarisk ekologisk (i största möjliga mån) mat (1 frukost, 1 middag, 1 lunch, 1 fika) boende i dubbelrum/stuga, yoga, meditation/mantrasång, cirklar, konstvisning och inspiration, bada i tunna, varm ledning från hjärtat.

Om du önskar boka  Art Neuro massage alt Kranio sakral behandling av Janne meddela gärna före ankomst (600kr). Du är välkommen att boka till en extra (500kr)  övernattning fre-lör (eller sön-må) eller stanna efter programmet på söndagen.

Känns det rätt i dig hör av dig direkt då efterfrågan varit stor redan innan biljetterna släppts. Max 10 platser.

Plats: Ängshyddan Bed and breakfast i Yngsjö (nära Åhus) Buss stannar nära. Säg till vid anmälan om du önskar samåka så samordnar jag er. Jag kommer skapa en sluten FB sida för gruppens deltagare.

Se mer info om betalning när du bokar via min Boka Direkt sida. Tänk på att ange allergi vid anmälan, om vi ska ha möjlighet att tillgodose dina behov. 

Varmt välkomna,

Jenny, Carina och Janne

Ängshyddan miljö och konst

Lördag 6/4-19

kl 10 Samlingscirkel

kl.11-13 Yinyoga. ”Detox och energi.”

kl 13 lunch

Närvarande promenad till av hav och skog och/eller egentid.

kl 16-18 mjuka flöden och yinyoga ”Öppna ditt hjärta.” Delning.

kl 19 Middag.

kl 20 Bad i varm tunna under bar himmel eller egentid.

Preliminärt upplägg. Allt är frivilligt. Du känner in själv vad du önskar delta i och dela med dig av.

Söndag 7/4-19

kl 7.00 Medi yoga (mjuka flöden) och restorative yoga (stilla liggande skön viloyoga)

kl 9.00 Frukost i stillhet.

kl 10 Sharing, meditation

kl 11-11.30  Konstvisning

Lämna rum, egen tid.

kl 12.30 Mättande fika

kl 13-14 Avslutning och tack cirkel

Välkommen till en 1700-talsgård. Carina Ståhls ljusa konst som lyser upp själen. Små mysiga stugor i anslutning för personligt ombonad boende.

yogashalan i Ängshyddan

Jenny Åsenlund landar med en kopp te i ljuvliga orangeriet. Böcker och konst för själen att inspireras av finns i varje hörn.

Ägare av Bed & Breakfast Ängshyddan i Yngsjö, Carina Ståhl och Janne Nilsson.

Stäng meny

prenumera på mitt Inspirationsbrev och få en närvaromeditation helt gratis!

Säg upp dig när du vill. Vi följer GDPR och lämnar såklart inte ut dina uppgifter.