Välkommen till en helgkurs med fokus på bara dig och din personliga utveckling. Expandera ditt inre ljus och din inre kraft. Finns din längtan? Då finns vi här för dig. Vi brinner för att skapa förutsättningar för ditt allra bästa och din andlighet.
  • Meditation
  • Hjärtöppnande samtal 
  • Övningar 
  • Stilla yin- och medicinsk yoga 
Varsamt ledd till ditt inre. Att låta kropp, själ och ande samverka för att visa dig vem du är, essensen av dig – ditt högre jag.
 
Utveckla din intuition med hjälp av olika övningar, våga följa din inre vägledning och lär känna dig själv på djupet.

Vi lever i en omvälvande tid och det är dags för oss alla att ta den självklara plats vi kommit för att ta i detta livet. Det är dags nu att skina fullt ut. Och du gör det i din takt på ditt sätt. Med rätt miljö och förutsättningar gör vi det möjligt. Och om du väntar på att du ska bli redo ja då kanske du får vänta till nästa liv.

Denna möjlighet är nu och vi längtar och tackar för förtroendet vi fått av er som redan anmält er och för er som kommer att anmäla er.

 

VEM:

Camilla och Jenny är kvinnliga själsliga entreprenörer som driver egna kurser i personlig utveckling till vardags. Expansionen som blir när Camilla och Jenny går samman är bortom jordsliga energier. Den här kursen är helt unik. Känner du att du vill vara där och uppleva och ta del så kom kära du. Känn efter om ditt ego har bortförklaringar till varför inte och lyssna till ditt hjärtas längtan.

NÄR: Fredagen den 18/10 kl 10 till söndagen den 20/10 kl 16.

PRIS: 2 444 kr för alla tre dagarna Inkl kursledning av Camilla Nilsson och Jenny Åsenlund, meditationer, yogaklasser, föreläsningar. Exkl huvudmåltider och boende. Finns möjlighet för avbetalning via Klarna.

VAR:

Vi kommer att vara på själsfulla Spiritualistiskt centers lokaler i Villa Vega https://spirituelltcenter.se/ som ligger i vackra Ronneby brunnspark och på gångavstånd därifrån ligger ett fantastiskt vandrarhem https://www.ronnebyvandrarhem.se/ där du kan bo för en billig peng. ca 349:-/natt dubbelrum, finns även enkelrum. Du bokar själv.

Det tar ca 2h med bil från Malmö, går även tåg. Säg till om du önskar hjälp eller kan bidra med samåkning.

Sista betalning och anmälningsdag: 28/9.

Varmt välkommen till en magisk helg. 

Med kärlek,

Jenny och Camilla ❤️

Camilla Nilsson, Camillas Änglarum, mediumutbildare och healer. Jenny Åsenlund, Professionell coach och yogalärare. Vi lever våra livssyften genom att vi hjälper andra kärleksfullt komma närmare sitt innersta. På så vis skapar vi en fredligare och kärleksfullare värld:

Stäng meny

prenumera på mitt Inspirationsbrev och få en närvaromeditation helt gratis!

Säg upp dig när du vill. Vi följer GDPR och lämnar såklart inte ut dina uppgifter.