Healing kan hjälpa dig:

  • Sova bättre
  • Minska stress och oro
  • Minska smärta
  • Fylla på energi
  • Förbättra immunförsvaret
  • Få muskler att slappna av
  • Främja djupavslappning
  • Skapa inre lugn

Hur går det till?

Det jag önskar om du vill ta emot healing av mig är att du har ett öppet sinne och en nyfikenhet. Min intention är att ge dig en fin stund. Du får ligga ner på ryggen och får en varm filt om dig. Jag håller mina händer över din kropp på olika ställen och ibland så lägger jag mina händer på dig. Jag sätter på välgörande musik, tänder ljus, du får eterisk olja om du önskar. Om du även önskar samtala om dina upplevelser och få någon form av återkoppling ber jag dig boka healing kombinerat med vägledning 60 min.

Upplevelsen

Att bli healad upplevs väldigt olika och från gång från gång. Vi får det vi behöver mest i stunden. För somliga sker healingen i det undermedvetna. För andra kommer bilder, starkt eller svagt. Eller ljud och färger. Vi tolkar sedan dina upplevelser om du önskar under vägledning. Det är bra om du dricker vatten efter och får möjlighet att vila en stund efter för att integrera din healing.

BAKGRUND

Jag är utbildad av Christina Grossi i Reiki 1 och 2, 2016, och under mitt första år som helt egen företagare. Jag healade mig själv för att klara mig igenom min livsförändring. Inre tankar om hur det ska gå, rädslor? Kan jag verkligen lämna en fast anställning. Kommer mitt egna företagande fungera. När jag kom i kontakt med mina guider fördjupades min andlighet. Och när jag nu gått en ett årig utbildning på Camillas änglarum har inte bara min kontakt med mina olika guider fördjupats. Jag har dessutom visats ha healinggåvor som mina övningsklienter uppskattade så mycket att jag insåg tillslut att det är en gåva som ska delas. Dessutom är det mycket givande för mig att ge. Ljuset jag delar med dig flödar även genom mig själv. Jag ber dig komma som känner dig kallad. Kom inte eller skicka någon som inte är redo eller känner sig dragna. Min gåva är menad för dig som känner att det är rätt inom dig.

tro

Du behöver inte själv tro för att healing ska fungera. Jag är själv spirituell, andlig. Jag ser mig inte som religös, eftersom jag inte tillhör någon religion eller tror på Gud som en separation utifrån. Men jag är troende på energier och att det finns ett intellekt i universum som är bortom vårt förnuft. Jag tror att det gudomliga finns inom oss alla och att vi alla är förenade i oneness. Jag tror på attraktionslagen att vi genom visioner, mål och tankens kraft kan skapa och forma våra liv. Jag tror på att vi får signaler och tecken från naturen, stjärnorna och genom numerologi. Tror du något annat är det helt okej med mig så länge vi respekterar varandra. 

Vi får tecken i livet för att lättare följa flödet, som vägledning. Som trådar som visar oss vägen, eller om vi är på rätt väg eller inte. Under en healingsession eller under coachande samtal med mig kan det bli endel av samtalet. Min andliga tro hjälper mig dagligen att känna tillit till livet och gör att njuter mer av livet även när omständigheter runt mig inte är de bästa. Det är något jag önskar alla och delar gärna med mig av.

prenumera på mitt Inspirationsbrev och få en meditation gratis!

Sluta följ när du vill. Vi följer GDPR och lämnar såklart inte ut dina uppgifter.

Välkommen att få landa din kropp och själ på min healingbänk i min studio i Höllviken. Kan även förflyttas till Malmö eller enlig överenskommelse. Jag skickar även healing på distans.

Stäng meny

prenumera på mitt Inspirationsbrev och få en närvaromeditation helt gratis!

Säg upp dig när du vill. Vi följer GDPR och lämnar såklart inte ut dina uppgifter.