Utbildningar och workshops som skapas i Jennys studio i Höllviken har fokus på mental träning, mindfullness, meditation, yoga och coachande samtal. Hur vi uppnår välmående, lugn och glädje, njutning i ett hektiskt samhälle med höga krav på oss själva. Hur vi skapar flow och lätthet och samtidigt framgång.

Hennes erfarenhet av hälsofrämjande program ute hos företag med strategi helhet kropp, knopp och själ Jennys passion är att sprida dessa till dig (som företag eller privatperson) som vill ta emot. Hon kommer även ut till företag och verksamheter och skräddarsyr inspirerande utbildningar och workshops.

För kurser och föreläsningar se under Tjänster i menyn.

Workshopen ”Nyfiken på Mindfullness” och ”Andas dig stark” kommer hösten 2018 till Flow Academy i Höllviken. Se under Aktuellt i menyn.

Välkomna!

Jenny

———————————————————–

Tidigare workshop (som exempel)

Få med dig verktyg och förutsättningar för att skapa ditt drömår 2018. Workshop 28/1-18 
 
– Kanske bär du på drömmar som du längtar efter att förverkliga?
 
– Kanske finns det under längtan också rädslor och begränsande föreställningar som kommer upp till ytan? 
 
– Kanske du inte har tydliga drömmar men en känsla av att sitta fast. Det finns något mer för mig.
 
– Upplever du att du har svårt att komma loss och verkligen ta stegen mot förändring?
 
Vi vill ge dig mod och redskap för att släppa det gamla som inte längre är gynnsamt för dig och hjälpa dig att öppna upp och välkomna det nya! Vi bjuder in till en frigörande dag.
 
I en vilsam miljö guidas du in i ett stilla yinyogapass som hjälper dig att släppa spänningar och motstånd både i kropp och själ. Ingen tidigare erfarenhet behövs och allt finns på plats för dig i form av yogamattor och kuddar. Positionerna är liggande och sittande och kan jämföras med vilsam stretching. Rädslor och tidigare upplevelser i livet som hindrar oss framåt kapplas in i våra kroppar. Positionerna är utvalda för att öppna upp för läkning och mer mod.
 
Du får lära dig det effektiva verktyget EFT/Tapping för att skapa lugn och få större tillgång till din inre kraft. Genom att att ”knacka” med dina fingrar på specifika akupunktur-punkter, skickas lugnande signaler till hjärnan, som får både kropp och knopp att slappna av. Vi kommer åt de blockeringar och begränsande föreställningar som kan finnas i vårt undermedvetna.
 
När du med dessa enkla effektiva metoder får möjlighet att släppa begränsningarna, har du betydligt mer gynsamma förutsättningar att skapa det liv du vill leva!
 
Vi värnar om att skapa ett varmt, tryggt och tillåtande klimat där du får utrymme att dela dina upplevelser med andra längtande hjärtan.
 
Vi som bjuder in till denna dag är:
Jenny Åsenlund, Yogalärare.
Linda Westlund, EFT-coach
 
Tid: Lördag 28/4-18 kl 12.30-18
 
Kostnad: 1111 kr, inklusive fika och EFT-bok.
 
Ge dig själv den bästa gåvan, eller sätt upp på önskelistan till jul.
Låt 2018 bli ditt bästa år!
 
Med värme,
Linda och Jenny

————

Exempel på tidigare workshop: Det är Du Nu Tema: Nuvaro och Härvaro 22 maj.

Stäng meny

prenumera på mitt Inspirationsbrev och få en närvaromeditation helt gratis!

Säg upp dig när du vill. Vi följer GDPR och lämnar såklart inte ut dina uppgifter.