Ditt välbefinnande – min glädje

”Jennys sprider lugn positiv energi som yogainstruktör.” Malin

Yogaformer

Yinyoga

Jenny Åsenlund är certifierad yinyoga-instruktör genom Connective institute och Mia Elmlund. Hennes längtan är att sprida yinyogans magiska positiva inverkan på hälsan och välmåendet. Yinyoga är ett kraftfullt verktyg för stressreduktion, självläkning och självkännedom. Du guidas ödmjukt in i avslappning och acceptans i nuet och skapar en tillåtande miljö. Sittande och liggande positioner. Med fokus på andning och med hjälp av stödjande kuddar, slappnar du av i musklerna och ner i bindväven. Du stannar ca 5min i varje position och är närvarande i din kropp. Inga förkunskaper behövs.

Hathayoga

Hon är även utbildad hathayogainstruktör, en mer dynamisk yogaform. Stående, sittande och liggande positioner i flöde. Då vi övar balans och statisk styrka och smidighet. Jenny leder även denna yogaform mjuk och inkännande och känner in gruppens behov. Hon är verksam som yogaledare i denna yogaform på Friskis och Svettis i Malmö. Under sommaren leder hon hathayoga utomhus i Höllviken (vid Snigelskogen, Skogsviksvägen).

Mediyoga

Mediyoga är medicinsk yoga som är forskningbaserad och utövas på över 200 vårdcentraler och sjukhus i Sverige. Jag är diplomerad Mediyogainstruktör och uppskattar denna form extra mycket för dess lättillgänglighet. En yogaform som även går att utföra på stol. Bevisat förbättrar minnet, stärker hjärta, lugnande effekt. Läs mer om forskning och effekter på www.mediyoga.se.

Malmö

Tack alla som varit med  Professionellcoachs yinyoga på YogaSati en mysig oas på Limhamn 2017-2018. Jag har nu bytt lokal. Vårens 2019 yinyogakurs är på Blissiz (Tessins väg 10C) och är fullsatt. Men i mån av plats kan du boka in dig. Varannan onsdag kl 18.30 fr 16/1. Maila mig och fråga vid intresse: jenny@professionellcoach.com

Höllviken 

Välkomna till Jennys helt nya yogashala i Höllviken, där är mysigt och personligt med upp till 12 personer. Den befinner sig på källarplan av Jennys hem (Skogsviksvägen 36, ingång på baksidan).  Nyrenoverat med nya kvalitativa ekologiska materialval. Mjuka ullmattor, bolster (kuddar), ull alt bomullsfiltar, ögonpåsar och klossar finns för dig att låna på plats. Jenny leder kärleksfullt med olika teman på passen.

Pris: 200kr för ett enstaka tillfälle. Första gången i studion 150kr.
Alternativt kurser, paketpris och billigare per gång.

PT yoga

Det går även att boka privata yogalektioner för Jenny. Anpassad efter dina behov just nu och 100% fokus på just dig att landa in rätt i positioner. Går även att boka två och två.

Pris: 1100kr för en person, 300kr extra för två personer.

strong>Andningscoach

Med rätt andning öppnar du upp för både fysiskt och psykisk hälsa. Den här sessionen är unikt skapat för dig. Coachen läser av din andning och ditt mående. Din kropp kan hålla dig tillbaka eller så kan den skapa en expansiv möjlighet för läkning, expansion för nya möjligheter av det du önskar i ditt liv.

Vi inleder med ett kortare samtal och går därefter in i mjuk avslappning där du guidar in i andning, hitta in i ditt andetag och får med dig tekniker hem att öva på.

Pris: 1100kr

Personlig exklusiv grupp

Är ni en grupp på minst 6 personer max 11 personer som vill yoga tillsammans? Då skräddarsys yogakurser efter era önskemål. Olika yogaformer kan mixas. Du blir det ingen öppen kurs för allmänheten utan den är exklusivt sluten för er. Störst möjlighet finns dagtid, men komma gärna med önskemål så ser vi vad som fungerar bäst för alla parter.

Det finns även tillgång till bastu i Jennys lokal. Kanske ni vill kombinera yoga med en avslutande bastu? Eller så vill ni fika tillsammans efter. Om ni önskar ökad kunskap och föreläsning/workshop inom exempelvis andning, mindfullness, stresshantering går detta även att kombinera in i kursen.

Det går även bra att boka vid ett tillfälle för en sluten grupp. Möhippa? Bokklubben? Ett gäng vänner som önskar en upplevelse tillsammans som gör gott för kropp och själ.

Välkomna att boka eller frågor till jenny(a)professionellcoach.se

”Yogan var en viktig ingrediens för att vända mitt uppstressade liv till mer tillit, livsglädje och flow.” Jenny

Under våre 2019 kommer kurser att finnas i olika yogaformer och även öppna klasser. Restorative yoga (påminner om yinyoga men än mer stressreducerande och tillåtande) kommer även finnas på schemat.

Stäng meny