Affirmationer på nya året

Affirmationer kan ses som ledord i livet. Att lösa högt för sig själv. Det vi programmerar oss med är det vi blir. Det vi tänker och säger till oss själva är det som manifesteras i vår yttre och inre värld. Vi har varje dag en ny möjlighet att välja vad som är det som viktigt för oss. Det som hänt igår var då. Du kan alltid välja på nytt. På nya året väljer jag det jag skrivit nedan. Och det kan ändra sig, det är okej. Men jag börjar här. Och våra värderingar avspeglas i våra affirmationer. Värderingsövningar gör jag med mina klienter när vi känner oss vilsna. De blir början på dina egna affirmationer som sedan ligger till grund för dina medvetna val som formar ditt liv.

Hoppas Affirmations-texten kan inspirera dig att göra den egen lista eller ta min rakt av om den resonerar med dig fina du.

Mina affirmationer:

✨Tack för jag får leva mitt liv här på jorden just nu och må jag leva mitt syfte så att jag är en tillgång för mig själv och andra.

✨Mitt hjärta är en fristad, som erbjuder tröst och vänlighet, omfamnar alla utan fördomar. Varje dag odlar jag en djupare uppskattning för världen omkring mig, för andra och för mig själv. Jag strålar av kärlek och sänder värme och medkänsla till alla jag möter. Må jag sprida kärleksströssel längst med livets väg.

✨ Inför misslyckanden och motgångar är jag tålmodig. Jag betraktar utmaningar inte som bakslag, utan som möjligheter till tillväxt. När jag känner frustration eller ilska tillåter jag mig själv att stanna upp, andas och svara med förståelse istället för att reagera impulsivt.

✨ Jag närmar mig livet med en nyfiken och öppen sinnesstämning, målsättning att se saker från olika perspektiv. Denna öppensinnade inställning tillåter mig inte bara att förstå andra bättre, utan berikar också mina egna upplevelser och skapar en känsla av förundran och upptäckt i varje ögonblick.

✨ Tillit är grunden i alla mina relationer — med andra och med mig själv. Jag litar på mina förmågor, min intuition och den resa jag är på. Även i osäkerhet finner jag frid, med vetskapen att jag är på rätt väg.

✨ Jag bär lugn inom mig, en fridfull pool som jag kan dyka ner i närhelst jag behöver. Den tjänar som mitt centrum, min förankrande kraft, vilket möjliggör att jag navigerar genom världen med grace och jämnmod.

✨ I alla aspekter av livet förblir jag lekfull. Jag hedrar barnet inom mig och ger utrymme för glädje, skratt och spontanitet. Livet är inte bara att leva; det är att njuta av, och jag dansar i dess vackra kaos.

För mig själv till mig själv bortom tid och rum. Tack för du tog del och för du är en medveten själ som vågar blicka inåt och liksom jag gör ditt bästa för att vara den bästa versionen av dig själv. Min övertygelse är att när vi vandrar den vägen början resan tillsammans för en bättre värld.

Med värme,

Jenny

Lämna ett svar