Jag kan skriva många rader om vad det innebär att gå till en coach. Men allra bäst är det förstås när någon som blivit coachad av mig berättar själva. Jag har alltid tystnadsplikt i alla mina samtal, även efter avslutade samtal.

Här delar Paulina Draganja, författare, ordningsexpert och känd influenser på sociala media och TV kallad ”Förvaringsdrottningen” skrivit i sin blogg om hennes erfarenhet av mig som hennes coach. Varför hon valde att bli coachad av just mig – Professionell coach Jenny Åsenlund.

Om du går i tankar kring att bli coachad. Hör av dig så ser vi om vi är rätt för varandra. Förtroende och att du känner att du kan vara dig själv fullt ut är a och o.

Och hur andas du egentligen? Precis som Paulina skriver är korrekt andningen en nyckel stor nyckel till att uppnå det du önskar. Låter det märkligt? Jag förklarar varför och lär och visar dig hur.

Önskar dig ditt allra bästa.

Med värme,

Jenny