”Vacker omgivningen i Ängshyddan. Havets brus som omsluter mig. Yogamattan som lyfter mig. Jennys röst som guidar mig in till mitt hjärta. Tavlor som talar till mitt hjärta. Tillåtande människor omkring mig som lyssnar när jag lättar mitt tunga hjärta. En oförglömlig helg i Ängshyddan som öppnat dörren till mitt sköra hjärta och gett mig ny kraft och mod att vara den jag är.” Deltagare från yogahelg sept-18

Glädjer mig att få leda 7:e yogaretreaten på rogivande Ängshyddan. 

Landa in mjukt i dig själv tillsammans med andra kvinnor.  Det magiska som händer när vi tillåter oss vara oss själva, i mjuk tillåtande yoga, energigivande övningar, näringsrik mat och en tillåtande gynnsam miljö. Ingen tyst retreat men inslag av egentid och en lunch i stillhet för inre kontemplationen ska integreras.

Jenny leder härliga inkännande andliga yogapass, andningsövningar och olika meditationer, så som mantrasång och trumma. Som coach håller Jenny ett kärleksfullt utrymme åt oss alla. Carina bonar miljön runt oss med mycket värme och hennes konst omfamnar oss. Medveten vegetarisk hälsostärkande eko mat omsorgsfullt med mycket kärlek. Drogfri helg.

Se program nedan, men var öppen för flexibilitet i upplägget då vi känner in gruppens behov i stunden.

Vad mer blir möjligt när jag står i min fulla kraft. Övningar och ledning som energimässigt hjälper till att släppa hinder för att börja med en ny cykel med möjligheter. En transformerande helg att både längta till och ha med sig i hjärtat länge efter.

Pris: 4999kr för hela helgen inkl allt. Vegetarisk omsorgsfullt lagad mat (2 frukostar, 2 middagar, 2 luncher) boende i dubbelrum/stuga, yoga, meditation, cirklar, konstvisning och inspiration för personlig och andlig utveckling, varm ledning från hjärtat av Jenny Åsenlund. Stuga delas om två och vissa med dörr emellan. Säg till om det är viktigt vid bokning. Finns endast ett singelrum, extra kostnad för 600kr.

Max 9 platser. Släpper först 6st platser pga restriktioner.  Målsättning är de rogivande yogaformerna som är tillgängliga för alla kroppar. Jag känner in gruppen.  Om det finns fler som önskar mer fysisk yoga skapar jag även den möjligheten, men fokus är den inre ron, stillheten och kraften att bara få vara.

Plats: Ängshyddan Bed and breakfast i Yngsjö (nära Åhus) Buss stannar nära. Från Stockholm/Göteborg, stanna tåget vid Lund och ta dig därifrån till Kristianstad. Säg till vid anmälan om du önskar samåka så samordnar jag er.

Ta med: Filt, bekväma kläder i olika lager, varma strumpor och kläder efter väder för att vara ute och gå i skog och hav. Det finns bolster, yogamatta 2 klossar och ögonkudde på plats.

500kr betalas vid anmälan och ej återbetalningsbart. Se mer info om betalning när du bokar via min Boka Direkt sida. Utöver ev privat session så ingår allt i hela helgen, ingen extra kostnad för frukt, te etc.

Vår önskan är att du inte ska behöva någonting mer än att våga bli ledd in i tillit att bli omhändertagen hela helgen. För ditt allra bästa i ljus och kärlek.

Tänk på att ange allergi vid anmälan, om vi ska ha möjlighet att tillgodose dina kostbehov. 

Varmt välkomna,

Jenny, Carina, Therese och Janne

PS. Om förutsättningar ändras som gör att vi inte kan genomföra denna helgen så flyttar vi datum. Släpper endast 6 inledningsvis. Om du önskar boka  Art Neuro massage alt Kranio sakral behandling av Janne meddela gärna före ankomst. Begränsat med platser.

Ängshyddan miljö och konst

Fredag 16/9-22

kl 16 Öppningscirkel. Intention för din själsliga trygg helg. Inspirationskort för vägledning.

kl 17-18.30 Yoga och meditation i stora salen.

kl 19.15 Soulful dinner

Egentid och landa in i vacker miljö.

Lördag 17/9-22

kl.7 Vakna kärleksfullt. Mjuk morgonyoga (Mediyoga/restorative/yinyoga). Alt njut av närliggande miljö eller ta sovmorgon.

kl 9 Frukostbuffé

kl 11 Guidad sinnlig magisk skogspromenad till havet. Kontakt med alla elementen och naturens visdom eller egentid.

kl 13.30 Lunch i stillhet

kl 14.30-16.30 Egentid

kl 16.30-18.30 Mjuk yoga. Öppna ditt hjärta. Meditation. Sharing.

kl 19 Soulful dinner

Egentid för dig att bara vara.

 

Söndag 18/9-22

kl 7.00  Mjuk morgonyoga från hjärtat (Mediyoga/restorative/sensing/yinyoga). Alt njut av närliggande miljö. Möjlighet för lite mer fysisk yoga (hatha/yang) en morgon om det efterfrågas i gruppen.

kl 9.00 Frukostbuffé

kl 10 Sharing, mjuk rörelse, trummeditation

kl 11-12  Konstvisning och inspiration för personlig och andlig utveckling av fotokonstnär Carina Ståhl

Lämna rum, egen tid.

kl 13 lunch

kl 14.30-15.30 Avslutningsmeditation, delning och tack cirkel.

Preliminärt upplägg. Allt är frivilligt. Du känner in själv vad du önskar delta i och dela med dig av.

Jenny Åsenlund är Hatha, Medi-, yin- restorative yogainstruktör. Beteendevetare, ICF certifierad coach med över 800 sessionstimmar, andlig healer och älskar att skapa sammanhang att vara autentisk. När vi går samman i genuina miljöer och får vara oss själva händer det magiska saker.

Välkommen till en 1700-talsgård. Carina Ståhls ljusa konst som lyser upp själen. Små mysiga stugor i anslutning för personligt ombonad boende.

yogashalan i Ängshyddan

Jenny Åsenlund landar med en kopp te i ljuvliga orangeriet. Böcker och konst för själen att inspireras av finns i varje hörn.

Ägare av Bed & Breakfast Ängshyddan i Yngsjö, Carina Ståhl och Janne Nilsson.