”Vacker omgivningen i Ängshyddan. Havets brus som omsluter mig. Yogamattan som lyfter mig. Jennys röst som guidar mig in till mitt hjärta. Tavlor som talar till mitt hjärta. Tillåtande människor omkring mig som lyssnar när jag lättar mitt tunga hjärta. En oförglömlig helg i Ängshyddan som öppnat dörren till mitt sköra hjärta och gett mig ny kraft och mod att vara den jag är.” Deltagare från yogahelg sept-18

Vilken glädje att få bjuda in till 8:e retreaten på magiska Ängshyddan. 

Landa in mjukt i dig själv tillsammans med andra kvinnor.  Det fantastiska som händer när vi tillåter oss vara oss själva, i mjuk tillåtande yoga, energigivande övningar, näringsrik mat och en tillåtande gynnsam miljö. Ingen tyst retreat men inslag tysta stunder, egentid och en måltid i stillhet för inre kontemplationen och integrering.

Jenny leder härliga inkännande andliga yogapass, andningsövningar och olika meditationer, så som mantrasång och shamansk trumma och helande ljud. Som coach håller Jenny ett kärleksfullt utrymme åt oss alla. Carina bonar miljön runt oss med mycket värme och hennes konst omfamnar oss. Medveten vegetarisk hälsostärkande eko mat omsorgsfullt med mycket kärlek. Drogfri och spirituell helg.

Se program nedan, men var öppen för flexibilitet i upplägget då vi känner in gruppens behov i stunden.

Vad mer blir möjligt när jag står i min fulla kraft? Övningar och ledning som energimässigt hjälper till att släppa hinder för att börja med en ny cykel med möjligheter. En transformerande helg att både längta till och ha med sig i hjärtat länge efter.

Pris: 5999kr för hela helgen inkl allt. Vegetarisk omsorgsfullt lagad mat (2 brunch, 2 middagar, 2 frukststunder/fika) boende i dubbelrum/stuga, yoga, meditation, cirklar, konstvisning och inspiration för personlig och andlig utveckling, varm ledning från hjärtat av Jenny Åsenlund. Stuga delas om två och vissa med dörr emellan. Säg till om det är viktigt vid bokning. Finns endast ett singelrum, extra kostnad 800kr.

Max 10 platser.  Målsättning är rogivande meditativa stunder som är tillgängliga för alla kroppar. Jenny känner in gruppen.  Fokus är den inre ron, stillheten och kraften att bara få vara. Samt möjlighet för fördjupad själslig kontakt som stärks tillsammans med likasinnade.

Plats: Ängshyddan Bed and breakfast i Yngsjö (nära Åhus) Buss stannar nära. Från Stockholm/Göteborg, stanna tåget vid Lund och ta dig därifrån till Kristianstad. Säg till vid anmälan om du önskar samåka så samordnar jag er.

Ta med: Filt, bekväma kläder i olika lager, varma strumpor och kläder efter väder för att vara ute och gå i skog och hav. Det finns 1 bolster/kudde att sitta på eller ha som stöd. Ev favorit kristall för laddning, anteckningsbok, penna och kom som du är finaste.

500kr betalas vid anmälan och ej återbetalningsbart. Se mer info om betalning när du bokar via min Boka Direkt sida. Allt ingår allt i hela helgen, ingen extra kostnad för frukt, te etc. Men ta med extra om du önskar något gott att ha på rummet.

Vi öppnar ett sacred space för dig att våga bli ledd in i tillit att bli omhändertagen hela helgen. Var öppen för skratt, gråt, tystnad, rörelse, musik och stillhet. För ditt allra bästa i ljus och kärlek. Du få en möjlighet att komma hem med ny energi, nya insikter/budskap och tillit till din intuition och att du är fantastisk som du är.

Tänk på att ange allergi vid anmälan, om vi ska ha möjlighet att tillgodose dina kostbehov. 

Varmt välkomna,

Jenny, Carina, Therese och Janne

PS. Om förutsättningar ändras som gör att vi inte kan genomföra denna helgen så flyttar vi datum.  Om du önskar boka  Art Neuro massage alt Kranio sakral behandling av Janne meddela gärna före ankomst. Begränsat med platser.

Ängshyddan miljö och konst

Fredag 5/5-22

kl 16 Öppningscirkel. Intention för din själsliga trygg helg. Inspirationskort för vägledning.

kl 17-18.30 Meditation/mjuk rörelse/yoga.

kl 19 Soulful dinner

Egentid och landa in i vacker miljö.

Lördag 6/5-22

Frukt

kl.7.30  Vakna kärleksfullt mjuk morgonyoga (Intuitivt skapad från olika traditioner som Mediyoga/restorative/yinyoga/healing). (Alt njut av närliggande miljö eller ta sovmorgon)

kl 10 Brunch

kl 11.30 Guidad sinnlig skogspromenad till havet. Kontakt med alla elementen och naturens visdom  och väsen.

kl 14 Frukt/te

kl 14.30-16 Egentid

kl 16-18 Energiövningar, möt dina guider och kraftdjur till unik shamansk trumresa.  Sharing cirkel.

kl 18.30 Soulful dinner

Egentid för dig att bara vara.

Om du vill avslutas kvällen med kanaliserad kvällsmeditation eller kanske en sinnlig dans?

 

Söndag 7/5-22

kl 7.30  Mjuk morgonyoga med soundhealing. (Alt njut av närliggande miljö eller ta sovmorgon)

kl 9.30 Brunch i tystnad.

kl 11 Sharing och budskap.

kl 12-13  Konstvisning och inspiration för personlig och andlig utveckling av fotokonstnär Carina Ståhl.

Fika/fruktstund.

Lämna rum, egen tid.

 

kl 14-15 Avslutningsmeditation, delning och tack cirkel.

Preliminärt upplägg. Allt är frivilligt. Du känner in själv vad du önskar delta i och dela med dig av.

Jenny Åsenlund är Hatha, Medi-, yin- restorative yogainstruktör. Beteendevetare, certifierad coach med över 1200 sessionstimmar, andlig healer. Hon älskar att skapa sammanhang att vara autentisk och i kontakt med sitt innersta och något större. När vi går samman i genuina miljöer och får vara oss själva händer det magiska saker.

Välkommen till en 1700-talsgård. Carina Ståhls ljusa konst som lyser upp själen. Små mysiga stugor i anslutning för personligt ombonad boende.

yogashalan i Ängshyddan

Jenny Åsenlund landar med en kopp te i ljuvliga orangeriet. Böcker och konst för själen att inspireras av finns i varje hörn.

Ägare av Bed & Breakfast Ängshyddan i Yngsjö, Carina Ståhl och Janne Nilsson.