”Vilken fantastiskt magisk dag. Känner mig så lugn. Så skönt att få landa in i mig själv. Du gör det så tillåtande Jenny. Och vilken röst. Tacksam. Glad jag tog mig denna dagen för mig” Anna

Nutida tekniken gör att vi ständigt är påkopplade, gör att våra hjärnor är belastade utöver vad vi är skapade för. Inte konstigt det blir svårt att varva ner och upplever som att vi ständigt är påväg. Den psykiska ohälsan ökar och denna dag skapar en motvikt och öppnar upp för balans. Vi lyssnar på varandra och väljer att se varandras storhet.

Välkommen på en dag som är helt för dig själv. För dig som bestämt dig för att prioritera dig själv och din energi. Ca 2 gånger om året arrangeras dagsretreat i min mysiga shala i Höllviken. Håll utkik under aktuellt när nästa datum är som passar dig.

Släpp taget om spänningar och bjud in det du längtar efter.

Upplägg: en återhämtande energiboostande dag.

kl. 9.30 samling i tryggt space. Landa in med meditation.

kl 10 Yinyoga. Stilla positioner där kroppen stöttas av kuddar, mjuk stretching utifrån dina förutsättningar. Teman är olika. Ibland Detox, renande utrensande positioner. Ibland öppna ditt hjärta, bjud in den finaste av energi att fylla dig.

Guidas varsamt in i andetaget, kroppen, känslan och det som är. Var med dina känslor och släpp taget om det som inte gynnar dig. Få igång din livskraft. Avslutas med meditation. Ofta använder jag Mantrasång. Ljudningen stimulerar vagusnerven, är en inre smekning för att lugna hela ditt nervsystem.

kl 12.30 Lunch. Hemmalagad med kärlek, veg soppa och fröknäcke (finns glutenfritt och mjölkfritt alternativ ).

kl 13.30 Rogivande liggande positioner och flödande enkla sittande som hjälper dig in i avslappning. estorative och Medi/kundalini yoga kombineras. Andningsövningar. Mindfulnesstekniker hjälper dig hålla närvaro och släppa stress och slappna av. Bjud in vad du behöver just nu. Din intention gör stor skillnad.

kl 15.30 Tee, frukt och rawboll. Förtrolig delning av upplevelser.

kl 16.00 Avslutning

 

Material: Det finns eko bolsters, filtar, ullmatta, block etc. Ta med extra kudde eller favoritfilt om så önskas. Gärna egen matta.

Du behöver ingen tidigare yogaerfarenhet. Kom som du är. Liten grupp på 6-10 deltagare.

Anmälan:

  1. Boka plats (Allt tryck ”Boka här” nedan). via Boka direkt nedan. Alternativt maila jenny@professionellcoach.se
  2. Din plats är bekräftat bokad efter betalning

    Swish företag: 1231793462. Bankgiro 5126-3911. Ange din mailadress, namn och retreatdagens datum.  

  3. Betalning = bokning. 1222kr.  Bindande anmälan, men plats kan överlåtas till annan person.

  4. Nyttja ditt friskvårdsbidrag. (Har du epassi, tänk på att betala via deras kursportal, sök efter Jenny Åsenlund)

  5. På plats ingår veg mat och fika samt vägledning mellan klasserna. Meddela ev allergier vid anmälan.
  6. Skogsviksvägen 36, Höllviken (ingång på baksidan ner i källaren, P-platser med p-skiva längre upp på gatan.)

Jag fortsätter med mina populära energigivande dagsretreats. Så tacksam att de uppskattas och jag ser med glädje fram emot nästa. Välkomna tidigare som nya deltagare.

Jag har skapat en rogivande trygg miljö för dig att vara dig själv i min shala i bottenvåningen av vårt hus i Höllviken.
Mindre stress, mer glädje och kreativitet. Mjukare kropp öppnar upp ditt naturliga energiflöde. Jag guidar dig in i ditt innersta rum på ett tryggt sätt så du slappnar av och kan vara dig själv.

Välkommen med ett öppet sinne för dig och din kroppsliga och andliga utveckling. Du är precis som alla andra värd det allra bästa.

Med kärlek,

Jenny