PROFESSIONELL COACHING PASSAR UTMÄRKT NÄR DU ÖNSKAR:

  • en förändring i livet, så som karriär eller relation.
  • hitta en lösning på ett problem.
  • få bättre självkänsla, självkärlek och självförtroende.
  • en mer positiv utveckling i livet.
  • uppnå ett mål, satsa eller utforska en dröm.
  • sorgbearbetning
  • förstå sig själv bättre, hitta ny motivation och inspiration.
  • få bättre balans i livet, exempelvis bli av med stress.
  • rädsla eller ångest som hindrar dig i livet.
  • få hjälp att utforska dig själv och din potential.

”Jenny har ett stort hjärta, ödmjuk, och jag känner mig förstådd och lyssnad på. Hon är samtidigt pådrivande när det behövs. Framförallt ser hon min storhet som gör att jag växer och vågar ta de nödvändiga stegen jag behöver ta för att må må allra bästa och leva det liv jag drömde om. Hjälpen jag fick genom min skilsmässa är ovärderlig. Jag kan acceptera livets skiftningar och idag lever jag med en ny man och familj varm i hjärtat.  Carina. (coachad våren 2017)

Coachande förtroliga samtal innebär att vi utgår ifrån här och nu och blickar framåt. Jag ser din storhet och öppnar upp för möjligheter som brukar vara svåra att finna själv.
Föregående bild
Nästa bild

Se min ”Boka direkt” sida för aktuella tider. Finner du inget som passar kontakta mig gärna. 

Är du osäker på att satsa på ett helt coachpaket till att börja med, börja med ett samtal så tar vi det därifrån. Det är viktigt att vi känner att personkemin fungerar så du kan vara dig själv fullt ut. Periodvis har jag möjlighet för 15 min gratissamtal ord pris 300kr.

Jag coachar via min studio i Höllviken, coachlägenhet i Malmö eller via telefon/zoom var du än är. Jag önskar dig det allra bästa. Livet är till för att levas inte bara överlevas.

Jenny

Jenny Åsenlund, Professionell ICF Certifierad Coach, yogalärare, beteendevetare. Över 600h coachsamtalserfarenhet.