Ditt välbefinnande – min glädje

”Jennys sprider lugn positiv energi som yogainstruktör. Det är lyx att få en stund i hennes lugnande närvaro” Malin

Yogaformer

Fokus på mer terapeutiska yogaformer för inre lugn, läkning, meditation och personlig/andlig utveckling.

Yinyoga

Jenny Åsenlund är certifierad yinyoga-instruktör genom Connective institute av Mia Elmlund. Jennys längtan är att sprida yinyogans magiska positiva inverkan på hälsan och välmåendet. Yinyoga är ett kraftfullt verktyg för stressreduktion, självläkning och självkännedom. Du guidas ödmjukt in i avslappning och acceptans i nuet och skapar en tillåtande miljö. Sittande och liggande positioner. Med fokus på andning och med hjälp av stödjande kuddar, slappnar du av i musklerna och ner i bindväven. Du stannar ca 5min i varje position och är närvarande i din kropp. Inga förkunskaper behövs.

Mediyoga

Mediyoga är medicinsk yoga som är forskningbaserad och utövas på över 200 vårdcentraler och sjukhus i Sverige. Hon är diplomerad Mediyogainstruktör och uppskattar denna form extra mycket för dess lättillgänglighet. En yogaform som även går att utföra på stol. Bevisat förbättrar minnet, stärker hjärta, lugnande effekt. Läs mer om forskning och effekter på www.mediyoga.se. Går att utföra även på stol och funkar utmärkt för pensionärer eller sjukskrivna för rehab. Jenny deltar som instruktör inom Region Skånes rehabprogram i Malmö och Lund. Tänk på att fråga din läkare om att få remiss till yogaprogam/rehab.

Hathayoga

Hon är även utbildad hathayogainstruktör, en mer dynamisk yogaform. Stående, sittande och liggande positioner i flöde. Då vi övar balans och statisk styrka och smidighet. Jenny leder även denna yogaform mjuk och inkännande och känner in gruppens behov. Hon har varit verksam som yogaledare i denna yogaform på Friskis och Svettis i Malmö.

Höllviken 

Välkomna till Jennys helt  yogashala i Höllviken, där är mysigt och personligt med upp till 10 personer. Den befinner sig på källarplan av Jennys hem (Skogsviksvägen 36, ingång på baksidan).  Kvalitativa ekologiska materialval. Mjuka ullmattor, bolster (kuddar), ull alt bomullsfiltar, handsydda lavenelögonpåsar och klossar finns för dig att låna på plats. Jenny leder kärleksfullt med olika teman på passen.

Se aktuella kurser under Aktuellt.

PT yoga

Det går även att boka privata yogalektioner för Jenny. Anpassad efter dina behov just nu och 100% fokus på just dig att landa in rätt i positioner. Går även att boka två och två.

Pris: 1200kr för en person, 300kr extra för två personer. 75min.

Andningscoach

Med rätt andning öppnar du upp för både fysiskt och psykisk hälsa. Den här sessionen är unikt skapat för dig. Coachen läser av din andning och ditt mående. Din kropp kan hålla dig tillbaka eller så kan den skapa en expansiv möjlighet för läkning, expansion för nya möjligheter av det du önskar i ditt liv.

Vi inleder med ett kortare samtal och går därefter in i mjuk avslappning där du guidar in i andning, hitta in i ditt andetag och får med dig tekniker hem att öva på.

Personlig exklusiv grupp

Är ni en grupp på minst 6 personer max 10 personer som vill yoga tillsammans? Då skräddarsys yogakurser efter era önskemål. Olika yogaformer kan mixas. Du blir det ingen öppen kurs för allmänheten utan den är exklusivt sluten för er. Störst möjlighet finns dagtid, men komma gärna med önskemål så ser vi vad som fungerar bäst för alla parter.

Jag kan även ordna en hälsofika för er tillsammans efter. Om ni önskar ökad kunskap och föreläsning/workshop inom exempelvis andning, mindfullness, stresshantering går detta även att kombinera in i kursen.

Det går även bra att boka vid ett tillfälle för en sluten grupp. Möhippa? Bokklubben? Ett gäng vänner som önskar en upplevelse tillsammans som gör gott för kropp och själ.

Välkomna att boka via Boka direkt. Delbetalning möjlig vid paket. Frågor till jenny(a)professionellcoach.se

”Yogan var en viktig ingrediens för att vända mitt uppstressade liv till mer tillit, livsglädje och flow.” Jenny

Tänk på att du kan även kombinera samtalscoaching med personlig guidning i yoga och healing. Allt är möjligt. Vi skapar tillsammans efter dina behov.