Vem är Jenny Åsenlund?

Ägare av Professionell Coach och Flow Academy.

Jag är en driftig levnadsglad kvinna som idag, utöver att jag driver min verksamhet, tar mig tid att ta hand om mig själv, att stanna upp och lukta på blommorna. Jag är genuin, god lyssnare och inspirerar till människors och verksamheters välmående och framgång. Att ta ansvar för sig själva. Att förändringar är möjliga. Delar frikostigt med stort engagemang med mig av mina erfarenheter och verktyg för hälsa, personlig och verksamhetsutveckling. Konkretiserar och genomför, hållbara förändringar utifrån dina behov.

Min filosofi: För att ta hand om andra, behöver vi först ta hand om oss själva. Det ger hållbar hälsa och livsglädje.

Bakgrund

Jag är beteendevetare i grunden och har arbetet med rekrytering av personal. I över 10 år arbetade jag framgångsrikt som IT projektledare och tog på mig mycket ansvar och satte inte gränser. Jag arbetade hårt och kämpade som många andra för att få ihop livspusslet. Jag lyssnade inte inåt. Jag tog min kropp för given. Min rygg började krångla. Mitt hjärta började slå volter med tryck över bröstet, läkaren sa att jag var nära utmattning, att jag måste stressa ner. Jag förstod ingenting då jag tränade och trodde jag tog hand om mig. Jag blev ordinerad vila och lugn yoga, då kom även meditation in i mitt liv, som hjälpte mig enormt.

När jag 2005 gick en coachande ledarskapskurs upptäcktes en ny talang och intresse. Under en föräldraledighet kände jag en längtan efter större meningsfullhet med mitt arbete, det var en lång process men tillslut bestämde jag mig för att byta karriär. Jag är idag certifierad ICF coach med över 500h coachtimmar och yogalärare inom fler områden. Jag lever min passion och bidrar till att fler vågar göra det samma.

Söker du en coach?

Hälften av mina klienter möter jag via min röst per telefon eller via videosamtal (Zoom). Du kan ta del av min konsultation, att bli coachad, var du än befinner dig i världen. Du kan vara på din favoritplats eller där du är för stunden. Effektivt och lättillgängligt. Jag är svenska men talar även engelska.

Höllviken

Jag driver en yoga och samtalsstudio i Höllviken – Flow Academy. En personlig oas för din hälsa och välmående. Mjuk lugn tillåtande yoga, fokus återhämtning och läkning för kropp och själ. Yinyoga, Mediyoga (medicinsk yoga), Restorative yoga (återhämtning), mindfulness, meditation, andningskurser, föreläsningar och utbildningar i hälsa. Jag önskar sprida känslan av ett inre SPA, vara sig själv bortom filter här och nu. Skapa förutsättningar för hälsa, harmoni och livsnjutning.

En möjlighet att få energi att orka att göra det du önskar. Seniorer som unga är välkomna. Vi utövar enkla övningar, i grupp eller enskilt, som gör gott för hela din kropp och din psykiska hälsa, minnesförbättring och välbefinnande.

Kanske någon frågar dig efter att ha gott en kurs hos mig vad du gjort för att stråla. Tänk att kunna svara: ”Jag har lärt mig andas, så lätt, jag kan läka själv.”

Malmö

I Malmö har jag dessutom ett samtalsrum med utsikt över Öresundsbron och Malmö Stadion med närhet till Pildammsparken, öppnar upp för coachande gående samtal. När vi använder hela vår kropp blir det lättare att lösa problem och tala fritt.

UPPDRAG

Ett av mina uppdrag som själsfull entreprenör är för tidningen Allas som deras Expertcoach. Klicka här och läs artikel om mig i Allas. Varje vecka har jag fått förtroendet att svara på läsarnas frågor om mindfulness, inre välmående och hälsa. Jag leder även Mediyoga som underleverantör för Region Skåne via Susano. Del av ett rehabprogram vid utmattning, smärtor och posttramatisk stress. Älskar detta meningsfulla uppdrag som hjälper så många till ökad välmående.

Företag

Jag erbjuder ett 1-årigt stresshanteringsprogram, coachande samtal för chefer och medarbetare, förändringshantering, corparate mindfulness, kurser i coachande ledarskap och retorik och föreläser om hälsofrämjande och stresshantering. För hållbara framgångsrika företag kräver hållbara människor.

Jag ser fram emot att lyssna på dig och dina behov. Jag älskar problemlösning så dela vad din utmaning är så hjälper jag gärna till.

Med värme,

Jenny

Grundare och ägare av Professionell Coach och Flow Academy.

Jenny Åsenlund är expertcoach i tidningen Allas och svarar på läsarnas frågor om hälsa, inre välmående och mindfulness varje vecka. Foto: Helene Vinsjö Allers Media.