inspireras av jenny åsenlunds existentiella podd

En podd som sprider hopp och ljus för dig att finna din inre sanna röst i kontakt med något större. För dig som uppskattar djup och önskar hjärtlig inspiration för att utvecklas och må ditt allra bästa. Våga lite mer på din inre guidning och tecken.

 

Avsnitt 27: 5 steg på min egen läkningsresa

Nu var det dags att dela. En högst personlig delning om hur jag läkt en autoimmunsjukdom som ansågs obotbar enligt traditionell medicin. Hoppas avsnittet inspirerar dig om att tro än mer på din egen självläkande kraft, lyssna inåt och att mina tips och råd uppmuntrar dig i din egen läkningsresa. Kan jag kan du också skapa ett skifte du kanske trodde var omöjligt tidigare

En existentiell podd som sprider hopp och ljus för dig att finna din inre sanna röst i kontakt med något större. För dig som uppskattar djup och önskar hjärtlig inspiration för att utvecklas.
Jenny Åsenlund som driver podden är Själslig entreprenör på heltid sedan 2016 som livscoach, beteendevetare, yogalärare, retreatledare, intuitiv kanal och healer. En själslig vägledare i den nya tiden. Tillsammans gör vi skillnad. Välkommen att inspireras och se skillnaden du själv kan åstadkomma i ditt liv.
Avsnitten är mellan 30-60 min långa.

Jenny Åsenlunds Instagram konto är döpt efter podden  @en_rost_i_universum

Du kan lyssna på podden kostnadsfritt via Podcaster (lämplig för Iphone användare) eller Google play (bäst för androider) alternativt via Spotify.