Vad är egentligen framgång? Och hur når man dit?

Vad som är framgång för dig är unikt för just dig. Det är därför jag jobbar med värderingarna när vi tar fram ditt framgångsmotto. Utforskar vad som verkligen är viktigt för dig på riktigt. När är det du mår riktigt bra och vilka bitar på livet är på plats och hur mår du i kropp och själ. Vad gör du på dagarna och vilka människor har du omkring dig?

För någon är framgång att kunna köpa en porsche, för en annan att grönsakslandet gav frukt. För en tredje att slippa stress och njuta av barnen. Eller en kombination av alla tre. Det viktigaste är att det är dina och att de är väl definierade. Att de blir synliga för dig. När vi synliggör våra önskningar ökar sannolikheten att de slår in. Du har svaren inom dig, som dolda skatter som väntar på att komma fram och hjälper dig hitta dem.

Vägen dit?

Tänk on det fanns ett universellt framgångsrecept. Det gör det inte. Vi ska alla gå vår egen väg och den är väldigt sällan rak. Så frågan är vad du behöver för att nå enda fram. Vilken morot driver dig vidare och hur firar du dina delmål? Vilka är dina inre tillgångar?

Vad gör du efter du lyckats? Ibland kan människor må dåligt efter de nåt sin framgång. En känsla av tomhet infinner sig. Då är det viktigt att värdera igen. Vad är viktigt nu när jag är här?

Jag är genuint intresserad av dig som vill öppna dig och är villig att utforska och bestämt dig för att ta ansvar för ditt välmående. Då finns jag här för dig och verktygslådan är stor. Anpassad efter dig. Jag möter dig med värme, engagemang och du blir sedd och lyssnad på.

Samtal med mig ger resultat. Vilket resultat längtar du efter?

Ser fram emot att höra från dig.

Med värme,

Jenny