Vill du få tillgång till ett kraftfullt verktyg som hjälper dig hantera stress, nedstämdhet, oro, självkritik och samtidigt uppleva ökad glädje och omtanke om dig själv och andra? Bli mer effektiv och fokuserad?

Då rekommenderar jag dig en introduktionskurs i mindfulness. Enskilt eller i grupp.

 ”Mindfulness is a way of befriending ourselves and our experiences”

– Jon Kabat-Zinn

Statistik visar att vi i genomsnitt är i nuet 47% av vår vardag. 

Detta gör att vi tappar kontakten med oss själva, vår kropp och det som sker just nu. Vilket skapar inre stress. Att ha en mental närvaro och tillgång till marginaler gör att vi oftare väljer beteende som är hjälpsamma och långsiktiga. 

Mindfulness handlar om att vara närvarande här och nu, många gånger lever vi upptagna med att fundera över det som varit eller det som komma skall. Hur ofta stannar du och luktar på en blomma? De allra flesta av oss går hastigt förbi, påväg mot ett mål, utan känsla av möjligheten att stanna upp i nuet.

När vi bjuder in medveten närvaro blir vi bättre på att ge oss själv det vi behöver för att må bra samt att vi tidigt kan observera när vi rör oss i en riktning som inte är till gagn för oss.

Mindfulnessövningar hjälpte Jenny Åsenlund att forma ett nytt förhållningssätt till liv, nya verktyg som gynnar både henne själv och andra, utan att förbruka sig själv. Nu lever hon sin passion och delar sina kunskaper och erfarenheter när hon lär ut andra hur.

Du får konkreta övningar med dig hem som du kan föra in i din vardag. Precis som allt nytt så krävs övning för att öva upp sin närvaro/mindfulness. Med ett tilllåtande perspektiv kommer du att lyckas. Vi lär dig hur och önskar dig det allra bästa.