”Vilken fantastiskt magisk dag, tack. Känner mig så lugn.” Anna. Tidigare deltagare.

Jag är så glad ni efterfrågar fler
energigivande dagsretreats för kvinnor. Så tacksam att de uppskattas
och jag ser med glädje fram emot nästa. Välkomna tidigare som nya
deltagare. Så klokt att du prioriterar dig själv. Dagen är särskilt lämplig för dig som är andligt nyfiken och uppskattar det innerliga och kärleksfulla.

TEMA: Släpp taget om spänningar och bjud in ljuset som kommer in denna magiska vårdagjämning. ny energi som du längtat efter får komma in.

Söndagen 30/3 i Höllviken

kl. 9.30 samling i heligt tryggt rum

kl 10 Yinyoga. Stilla positioner där kroppen stöttas av kuddar, mjuk stretching utifrån dina förutsättningar. Tema: Energi, renande utrensande positioner. Guidas varsamt in i andetaget, kroppen, känslan och det som är. Var med dina känslor och släpp taget om det som inte gynnar dig. Få igång din livskraft.

kl 12.30 Lunch. Hemlagad med kärlek, veg soppa och fröknäcke (finns glutenfritt och mjölkfritt alternativ ).

kl 13.30 Restorative yoga. Rogivande liggande positioner som hjälper dig in i avslappning. Andningsövningar. Mindfulnesstekniker hjälper dig hålla närvaro och släppa stress och slappna av. Bjud in vad du behöver just nu. 

kl 15.00 Tee, frukt och rawboll. Förtrolig delning av upplevelser.

kl 16.00 Avslutning och delningar

Nutida tekniken gör att vi ständigt är påkopplade, gör att våra hjärnor är belastade utöver vad vi är skapade för. Inte konstigt det blir svårt att varva ner och upplever som att vi ständigt är påväg. Den psykiska ohälsan ökar och denna dag skapar en motvikt och öppnar upp för balans. Vi lyssnar på varandra och väljer att se varandras storhet. 

 

Material: Det finns eko bolsters, filtar, ullmatta, block etc. Ta med extra kudde eller favoritfilt om så önskas.

Det magiska är att du behöver ingen tidigare yogaerfarenhet. Kom som du är. Liten grupp på max 7 deltagare.

Meddela ev allergier vid anmälan.

Anmälan:

  1. Boka plats (Allt tryck ”Boka här” nedan). via Boka direkt nedan.
  2. Din plats är bekräftat bokad efter betalning 1111kr via Klarna (pengar dras efter kursstart) Om du inte vill använda Klarna, vilket jag helst önskar för att underlätta min administration. Men alternativ är:

    Swish företag: 1231793462. Bankgiro 5126-3911. Ange i så fall din mailadress, namn och retreatdagens datum. Kan överlåtas till annan person vid behov. betalning = bokning. Bindande anmälan, men plats kan överlåtas till annan person.

  3. Nyttja ditt friskvårdsbidrag.  

  4. Är du heltidssjukskriven eller behov av rabatt för att ha möjlighet att delta säg till. 2 platser med 200kr rabatt finns.

  5. Skogsviksvägen 36, Höllviken (ingång på baksidan ner i källaren, P-platser med p-skiva längre upp på gatan.)

 

Jag har skapat en rogivande miljö för trygg kvinnogemenskap i min shala i bottenvåningen av vårt hus i Höllviken.
Mindre stress, mer glädje och kreativitet. Mjukare kropp öppnar upp ditt naturliga energiflöde. Jag guidar dig in i ditt innersta rum på ett tryggt sätt så du slappnar av och kan vara dig själv.

Välkommen med ett öppet sinne för dig och din kroppsliga och andliga utveckling.

Vi kommer så klart friska och håller god handhygien. Skulle du bli dålig är du välkommen vid annat tillfälle utan extra kostnad. Det kommer fler retreatdagar att njuta av.

Med kärlek,

Jenny

Energiboost för kropp och själ