Nu är det bestämt vi ska leda vår 3:e kurshelg tillsammans. Tjohooo!
 
“Vilket dreamteam, jag hade höga förväntningar och det blev än bättre, helt magiskt. Vilka insikter jag fått och en ny guide kom till som stärkt mig enormt och känner mig så balanserad.” Utvärdering från tidigare deltagare.

 

Välkommen till en helgkurs med fokus på bara dig och din personliga och andliga utveckling.

Expandera ditt inre ljus och din inre kraft. En resa i ditt inre och yttre. Finns din längtan? Då finns vi här för dig. Vi brinner för att skapa förutsättningar för ditt allra bästa och din personliga och andliga utveckling. Stärk dig själv i en fin trygg gemenskap.
  • Guidade meditationer
  • Hjärtöppnande samtal 
  • Mediala övningar och föreläsningar
  • Stilla enkel yoga, yin- och medicinsk yoga 
Varsamt ledd till ditt inre. Att låta kropp, själ och ande samverka för att visa dig vem du är, essensen av dig – ditt högre jag.
 
Utveckla din intuition med hjälp av olika övningar, våga följa din inre vägledning och lär känna dig själv på djupet.
Kursledare i personlig och andlig utveckling

Vi lever i en omvälvande tid och det är dags för oss alla att ta den självklara plats vi kommit för att ta i detta livet. Det är dags nu att skina fullt ut. Och du gör det i din takt på ditt sätt. Med rätt miljö och förutsättningar gör vi det möjligt. Och om du väntar på att du ska bli redo ja då kanske du får vänta till nästa liv.

Denna möjlighet är nu och vi längtar och tackar för förtroendet vi fått av er som redan anmält er och för er som kommer att anmäla er.

VEM:

Camilla och Jenny är kvinnliga själsliga entreprenörer som driver egna kurser i personlig utveckling till vardags. Expansionen som blir när Camilla och Jenny går samman är bortom jordsliga energier. Den här kursen är helt unik. Känner du att du vill vara där och uppleva och ta del så kom kära du. Känn efter om ditt ego har bortförklaringar till varför inte och lyssna till ditt hjärtas längtan.

NÄR: Fredagen den 23/4 kl 16-19, Lördag 24/4 kl 10-18 till söndagen den 25/4 kl 9.30-16.

PRIS: 2 888 kr  Inkl kursledning fre-sön av Camilla Nilsson och Jenny Åsenlund, meditationer, yogaklasser, föreläsningar. Inkl lunch och fika. Exkl kvällsmat, frukost och boende.

Betalar anmälningsavgiften 500 kr, slutbetalning senast 2/4.

VAR: Röstångagården i mitten av Skåne. Vid Skäralids naturreservat och Odensjöns magi.

Kurs och yogalokalen är mycket stor och rymmer 85 personer, högt i tak, så vi kan hålla 2 meter mellan varje person. Vi blir 12 deltagare. Vi respekterar Folkhälsomyndighetens riktlinjer med friska deltagare som håller god hygien och avstånd med ett respektfullt sätt. Du får möjlighet att avboka pga sjukdom fram till 2 dagar före, bokningsavgiften går ej att returnera.

Boende: Nedanstående prisexempel är hämtade från Booking.com och gäller 1person. Delar du boende blir det billigare.
Pris 2 nätter nedan.
Billingehill Bed & Breakfast, 610 kr
Först Camp Röstånga-Söderåsen, 1490 kr.
STF Villa Söderåsen, 1630 kr
Röstånga gästgivargård, 2100 kr.

Varmt välkommen med din anmälan till denna magiska helg hälsar Camilla & Jenny.

Camilla Nilsson är lärare i andlig healing och medium och driver Camillas Änglarum. Läs mer här: www.camillasanglarum.se

Sista betalning och anmälningsdag: 2/4

Varmt välkommen till en magisk helg att längta till och minnas länge. 

Med kärlek,

Jenny och Camilla ❤️

PS Bokning ej öppen än men lämna gärna intresseanmälan: jenny@professionellcoach.se

Camilla Nilsson, Camillas Änglarum, mediumutbildare och healer. Jenny Åsenlund, Professionell coach och yogalärare. Vi lever våra livssyften genom att vi hjälper andra kärleksfullt komma närmare sitt innersta. På så vis skapar vi en fredligare och kärleksfullare värld:

Stäng meny

prenumera på mitt Inspirationsbrev och få en närvaromeditation helt gratis!

Säg upp dig när du vill. Vi följer GDPR och lämnar såklart inte ut dina uppgifter.