”Vacker omgivningen i Ängshyddan. Havets brus som omsluter mig. Yogamattan som lyfter mig. Jennys röst som guidar mig in till mitt hjärta. Tavlor som talar till mitt hjärta. Tillåtande människor omkring mig som lyssnar när jag lättar mitt tunga hjärta. En oförglömlig helg i Ängshyddan som öppnat dörren till mitt sköra hjärta och gett mig ny kraft och mod att vara den jag är.” Deltagare från yogahelg sept-18

Anmäl dig eller ställ frågor:

välkommen till ”high light retreat” på magiska Ängshyddan. 

Jenny leder sitt 11:e retreat på denna ljuvliga plats och vi samlas för att utforska vår själ, återknyta till vår ursprungskraft och visdom, och vara en del av en stödjande och kärleksfull gemenskap. Både andligt nyfikna, empater, högkänsliga, ljusbärare, stora hjärtan och själsliga entreprenörer välkomnas att lyftas tillsammans. Din tid är nu, så ta chansen att vara i ett positivt sammanhang och i läkande upplyftande energi. Och en möjlighet att få nya andliga vänner fysiskt i person och framtida samarbeten som ger glädje och utveckling långt framöver. Att följa flödet efter gruppens behov så alla känner sig trygga är Jennys specialité.

Du kommer få uppleva magin i bli intuitivt ledd utifrån gruppens sammansättning och energin i nuet:

  • kanaliserade meditation och mantrasång/chanting
  • energiövningar
  • mjuk yoga (för alla, anpassas efter deltagarna)
  • budskap från Jennys som kanal och vägledning, orakelkort.
  • breathwork/andningsövningar
  • Carinas hjärtöppnande konstföreläsning.
  • sharing och healingcirkel
  • ljudbad av kristallskålar och tibetanska skålar
  • Trumresa
  • Skogsbad och havstur.

Vi skapar en helg i flöde utifrån hjärtat, där du kan vara i nuet utan att bekymra dig om klockan. Det är en möjlighet att lämna vardagens distraktioner bakom dig och ge dig själv andrum tillsammans med likasinnade.

Jennys sätt att leda skapar en trygg och varm gemenskap där du vågar öppna upp för det mest känsliga och uppleva vackra skiften inom dig. Genom hennes rena kanal får du en djupare kontakt med dig själv och Universum, och du får svar på de frågor du kanske länge har sökt efter.

Vi är en grupp av endast 10 personer, vilket gör att du inte blir en i mängden. Samtidigt behöver du inte synas, utan kan vara dig själv och bli sedd. Detta är ett genuint sammanhang där du kan få den efterlängtade återhämtningen och andliga insikter som ger klarhet och vägledning för dina nästa steg i livet.

Carina och Janne, tillsammans med den charmiga miljön på 1700-talsgården Ängshyddan, bidrar till den kärleksfulla atmosfären och den helande energin. Denna retreat är en möjlighet för oss att samlas och tillsammans bidra till ett positivt skifte för oss själva och för ett högre perspektiv.

Hälsosam hemlagad mat som är kärleksfullt lagad är vegetarisk, finns glutenfritt och veganskt alternativ vid behov. Du blir fullt buren och vi abonnerar hela Ängshyddan så inga andra ser oss utan vi kan vara helt i vår energi och det finns även vackra oaser där du kan få få egentid och inre kontemplation. 

Ditt rum är omsorgsfullt bäddat med lakan och handdukar. Du delar rum med 1 eller 2 andra. Det finns stugor med en dörr emellan sängarna. Säg till om du önskar en sån vid anmälan. Alla rum har både toalett och dusch. Du kan även komma en dag tidigare eller samla dig en dag efter för att landa efter vårt energiarbete innan hemfärd. Du bokar detta via Ängshyddan.

Känner du magin i detta? Då hoppas jag innerligt att du svarar an och tar emot denna inbjudan. Det är ett unikt sammanhang där du kan få nya andliga vänner och upptäcka möjliga framtida samarbeten som ger glädje, kraft och utveckling långt framöver. Ta chansen att vara en del av detta positiva sammanhang och uppleva en läkande och upplyftande energi. Det är tillsammans vi skapar, vi är inte isolerade öar vi behöver vara i stödjande miljöer mer än någonsin.

Det fantastiska som händer när vi tillåter oss vara oss själva i denna öppenhjärtliga miljö är helt enkelt magisk. Det är inte en helt tyst retreat, systraskapet är viktigt, men inslag av tysta stunder finns för fördjupning i ditt inre.

Vad mer blir möjligt när jag står i min fulla kraft? Du vackra empatiska och inkännande själ du behövs mer än någonsin. Välkommen att prioritera dig själv och allt vackert som väcks när du intuition får höjas till en ny nivå. Även du som leder andra behöver också bli buren ibland. Och ditt centrum för kommunikation är i centrum denna helg så du får läka det som står i vägen för ditt uttryck och din högsta tidslinje framåt.

Pris: 6500kr (+ moms för företagare, privatperson inkl moms) Kursen är friskvårdsberättigad. Inga extra kostnader tillkommer  under helgen.
1000kr betalas vid anmälan och bekräftar din plats, ej återbetalningsbart. Bokning är bindande. Plats kan överlämnas till annan person vid behov. 50% återbet vid sjukdom med läkarintyg senast en vecka före. Allt ingår, ingen extra kostnad tillkommer. Möjlighet att köpa till massage/kraniosakral behandling på plats finns..

Ingår: Vegetarisk omsorgsfullt lagad mat. Inkl 2 frukostbuffé, 2 luncher, 2 middagar, boende i dubbelrum/stuga, yoga, meditation, cirklar, skogsbad, soundhealing, energiövningar, hjärtöppnande konstvisning och inspiration för personlig och andlig utveckling, varm ledning från hjärtat av Jenny Åsenlund  Stuga delas om 2-3 och vissa med dörr emellan. Säg till om det är viktigt vid bokning. Inkl lakan och handduk. Finns endast ett singelrum, extra kostnad 900kr. Du kan även köpta till extra övernattning till förmånligt pris vid behov, rekommenderar om du tar dig en lång väg, för att låta helgens upplevelser integreras.

Plats: Vi abonnerar Ängshyddan Bed and breakfast i Yngsjö (nära Åhus) Buss stannar nära. Från Stockholm/Göteborg/Malmö, stannar tåget vid Hässleholm alt Kristianstad och du tar dig med buss till Åhus. Säg till vid anmälan om du önskar samåka.

Ta med: Filt, yogamatta, bekväma kläder i olika lager, varma strumpor och kläder efter väder för att vara ute och gå i skog och hav. Det finns 1 bolster/kudde att sitta på eller ha som stöd. En outfit du känner dig fin i. Ev favorit kristall för laddning, anteckningsbok, penna och kom som du är finaste. (Äger du ingen yogamatta eller reser långt med tåg säg till så får du låna en matta av mig)

Vi öppnar ett sacred space för dig att våga bli ledd in i tillit att bli omhändertagen hela helgen. Var öppen för skratt, gråt, tystnad, rörelse, musik och stillhet. För ditt allra bästa i ljus och kärlek. Du få en möjlighet att komma hem med ny energi, nya insikter/budskap och tillit till din intuition och att du är fantastisk som du är. Kanske du får med dig en ny likasinnad vän? Gemenskapen brukar bli mycket stark dessa helgen.

Tänk på att ange allergi vid anmälan, om vi ska ha möjlighet att tillgodose dina kostbehov.

Vi börjar fredagen 4/10 kl 16 (Incheckning från 14.30) och avsluta kl 15 söndagen 6/10.

Varmt välkomna,

Jenny, Carina, Janne, Maria

PS. Orden ”High Light” i namnet symboliserar att det högsta ljuset kommer att vara närvarande och bidra till vår transformation under denna helg.

Ängshyddan miljö, hav, skog och konst

Välkommen till en 1700-talsgård. Carina Ståhls ljusa konst som lyser upp själen. Små mysiga stugor i anslutning för personligt ombonad boende.

yogashalan i Ängshyddan

Jenny Åsenlund landar med en kopp te i ljuvliga orangeriet. Böcker och konst för själen att inspireras av finns i varje hörn.

Anmäl dig eller ställ frågor:

Carina och Janne som driver Ängshyddan BoB i Yngsjö har otroligt stora hjärtan. Det är en lyx att få leda kurs i deras  varma kärleksfulla miljö. Energierna är enormt fina och meditationer och energiarbeten här blir alltid otroligt högfrekventa. En upplevelse som vill upplevas. Finns en anledning varför jag kommit tillbaka hit så många år och håller mina kurser.