Nu är det bestämt vi ska leda vår 5:e kurshelg tillsammans. Nu med Transformation som tema. Tjohooo!
 
”Vilket dreamteam, jag hade höga förväntningar och det blev än bättre, helt magiskt. Vilka insikter jag fått och en ny guide kom till som stärkt mig enormt och känner mig så balanserad.” Utvärdering från tidigare deltagare.

 

Välkommen till en helgkurs med fokus på bara dig och din personliga och andliga utveckling.

Kursledare i personlig och andlig utveckling

Välkommen till en helgkurs med fokus på bara dig och din personliga & andliga utveckling.

Årets tema är ”Transformation – skapa ett magiska skifte inom dig”

Vem är du? Låter du dig ta plats i ditt liv?

Se vem du är bortom titlar.

Låt egot vila en stund och bjud in ditt högre jag.

 

Vi samlas för att starta vårt arbete på fredagskvällen då vi presenterar oss för varandra, tar ut riktningen för helgen och avslutar med lite mjuk yoga.

Helgens program innehåller en blandning av föreläsningar, övningar för att utforska dig själv, meditationer, naturupplevelser, healing, kombinerat med stilla yin- och medicinsk yoga och så finns tid för reflektion såklart!

Exempel på vad vi kommer att jobba med under helgen:

Egot, själen och det högre jaget.

Livslinjen, födelsen och ditt livskontrakt.

Programmering eller omprogrammering av tankar, känslor så att de går i linje med din själ.

Att vara stolt över sig själv.

Healingcirkel där du tar emot healing för ditt högsta bästa.

 

Vi brinner för att skapa förutsättningar för ditt allra bästa och din andlighet.

Vi kommer att vara i Röstångagården med naturreservat bara några minuters promenad bort. Vi planerar att besöka Odensjön så ta med skor att gå i.

 

Camilla och Jenny är kvinnliga själsliga entreprenörer som driver egna kurser i personlig utveckling till vardags. Expansionen som blir när Camilla och Jenny går samman är bortom jordsliga energier. Den här kursen är helt unik. Känner du att du vill vara där och uppleva och ta del så kom kära du. Känn efter om ditt ego har bortförklaringar till varför inte och lyssna till ditt hjärtas längtan.

Vi lever i en omvälvande tid och det är dags för oss alla att ta den självklara plats vi kommit för att ta i detta livet. Det är dags nu att skina fullt ut. Och du gör det i din takt på ditt sätt. Med rätt miljö och förutsättningar gör vi det möjligt. Och om du väntar på att du ska bli redo ja då kanske du får vänta till nästa liv.

Fredagen den 18/8 kl 17.30-20 (Går även bra via Zoom om du önskar ansluta först på lördagen på plats)
Lördagen den 19/8 kl 10-18
Söndagen den 20/8 kl 9.30-16

I Röstångagården i Röstånga.
Ta med penna, papper, yogamatta, filt och kudde.

Pris: 3 333 kr betalas senast den 4/8. Du får betalningsuppgifter i samband med att vi skickar ut formell kursinbjudan.
Priset inkluderar lätt lunch lördag och söndag samt te och frukt.

Kvällsmat och boende ingår ej. 

Anmälan är inte bindande men vi önskar att du bara anmäler dig om du har för avsikt att komma. Anmäl dig genom att skicka ett mail till jenny@professionellcoach.se 

Gäller som friskvård (yoga och mindfulness ingår).

Vi förbehåller oss rätten att byta datum för evenemanget vid för få anmälningar.

Varmt välkommen med din anmälan till denna magiska helg hälsar Camilla & Jenny!

Om du vill bo över så bokar du boende själv och vi rekommenderar att du gör din bokning ombokningsbar. Det finns flera ställen att välja mellan i olika prisklasser. Nedanstående exempel är hämtade från Booking.com 
STF Villa Söderåsen
Först Camp Röstånga-Söderåsen
Röstånga gästgivargård

Vi som kommer att leda dig är:
Camilla Nilsson, cert medium, healer, kurshållare mm, www.camillasanglarum.se

Jenny Åsenlund, cert. Samtalscoach, mindfulnessinstruktör, yogainstruktör mm, www.professionellcoach.se

Camilla om att samarbeta med Jenny: Jag ser otroligt mycket fram emot att få skapa och leda denna helg med Jenny eftersom vi båda har samma önskan: att sätta dig som kursdeltagare i centrum. Jenny är otroligt ödmjuk, kärleksfull och klok och det är lätt att må bra i hennes närvaro. Hennes fina personlighet speglas i det hon gör oavsett om det är som yogainstruktör, coach eller vän. Vi har känt varandra några år och båda gått kurs hos varandra vilket känns bra att ha i grunden både för oss själva men framför allt för dig som kommer till oss.

Jenny om att samarbeta med Camilla: Camilla, din för mig grundande energi har hjälp mig så i min utveckling. Jag har ju blivit diplomerad healer och gått mediala kurser hos dig. Du öppnar upp för min andliga utveckling som ingen annan. Kontakten med mina guider är som starkast med dig. Helt magiskt. Jag kan vara sårbar och mig själv fullständigt. Som kursledare är du kompetent, närvarande och vill allas bästa. Tacksam för vår vänskap och att du gått yogakurs för mig och sjungit mantrasång i min studio. Det finns en ömsesidighet för våra gåvor. När de verkar tillsammans expanderar möjligheter för utveckling ytterligare för alla som vill ta del. 1 + 1 blir 33 typ

Bokningsforumlär

Camilla Nilsson, Camillas Änglarum, mediumutbildare och healer. Jenny Åsenlund, andlig coach, intuitiv kanal, retreatledare och yogalärare. Vi lever våra livssyften genom att vi hjälper andra kärleksfullt komma närmare sitt innersta. På så vis skapar vi en fredligare och kärleksfullare värld: