EGYPTENS GUDOMLIGA PÄRLOR - pears of Egypt
4-10 of May, 2024

Are you ready for an spiritual journey where the diamond codes from the Dolphines and temples in Luxor will activate new dimensions within you? Click here: Egypt’s Pearls for pdf-attached to read about this saced journey in English.

Read invitation in English here: Egypt’s Pearls 

Egyptens pärlor är en resa för att med hjälp av delfinerna och de heliga templen finna dina inre guldkorn. Denna resa kommer att ge dig magiska ögonblick med unika upplevelser.

I Hurgarda kommer vi under tre dagar att befinna oss på en privat båt fullt survade i Röda Havet, för att möta delfinerna och få hjälp att tona in våra energier i deras rena och höga frekvenser. I Luxor kommer vi under fyra dagar att besöka Karnek templet, Luxor templet samt Medina Habu templet och Isis lilla bönetempel på Västbanken och Hathors tempel i Dendera.

Denna rena frekvens läser av den genetiska koden genom att översätta DNA-kedjans specifika uppsättning av subatomära partiklar.

De subatomära partiklarna vibrerar i samma kosmiska rörelse som Universums energier. Därför har dessa partiklar en stor receptiv förmåga att ta emot denna överföring av diamantfrekvenser. Genom partiklarnas respons kommer din hjärtfrekvens att resonera i samklang med jorden och galaxens hjärtfrekvens.

Diamantthjärtfrekvensen i galaxens mittpunkt och jordens gudomliga centrum blir alltmer starkare i samband med Universums stora kristallisering.

Genom att ansluta oss till detta kristalliserade diamantnätverk får vi hjälp att i högre grad medverka i denna omvandlande molekylära evolution där vår cellstruktur kristalliseras till diamant.

 


 

Med delfinernas och gudinnornas rena diamantfrekvenser når vi den orörda essensen av diamant inom oss.

Denna orörda essens inrymmer stjärnornas kosmiska medvetande av oändlig kärlek.

Delfinerna ultraljuds-strålar av renaste kärleksfrekvenser avger eko-vågor med djupgående effekter som väcker våra högfrekventa aspekter i våra celler.

Delfiner är högt utvecklade kosmiska varelser som levt på jorden under många årtusenden. Med deras djupa rötter till Lemurien är de väktare av den uråldriga förlorade kunskapen.

Delfiner och människor härstammar båda från Moder Oceans vagga.

Som foster befinner vi oss i vatten och vatten är också den grundläggande beståndsdelen i våra kroppar.

 

 

Egypten är en avbild av stjärnhimmelen så vi kommer även att bli vägledda av Gudinnan Hathor som är himmelsgudinnan och som även kallas för “Lady of Stars”

Hathor påminner oss om att ljudets vibrationer existerade innan språket. Ljudet är den ursprungliga grunden för skapelsen. Hon ser människor som vågmönster av energi likt en komplex serie av övertoner. Ur Hathors perspektiv avger våra ljuskroppar ljud som resonerar med våglängden i våra tankar, känslor, chakran och organ.

Hathors högfrekventa vibrationer hjälper oss att höja frekvensen i kropp, sinne och själ.

Om det finns en blockering kan Hathor känna detta och skapa en ljudfrekvens som kan avlägsna den stagnerade energin. När energin börjar att röra på sig kan vi uppleva känslor, minnen, händelser och personer som vi glömt eller förträngt i våra liv. Resultatet av denna healing är att vi kan uppleva kraftfulla förändringar.

Modergudinnan Hathor värnar om det gudomligt feminina och upplyser oss om att varje kvinna förkroppsligar Gudinnans gudomliga utstrålning. Kvinnan är inte bara en kärleksfull varelse utan också en alkemistisk skapare av gudomligt liv.

Egypten är solen land och genom solen kommer vi också ta emot Mahatma-energin som är en direkt länk mellan oss och vår Gudom. Denna energi bygger en bro av Ljus som renar oss genom alla 352 nivåer av Guds Medvetande.

Mahatma betyder stor själ, vilket Diamantsjälar är. Det gyllene ljuset är av stor betydelse för vår molekylära kristallina omvandling. Via denna gyllene energi med hög frekvens stärker vi den gyllene diamantfrekvensen av gudomlig balans.

Under ”Aktuellt” på hemsidan ser du än fler bilder från vår första resa oktober 2023.

När är det och vad kostar det?

Varje dag ingår det workshops med yoga, guidade meditationer och kanaliserade budskap. Det ingår också individuella sessioner med Jenny och Angela.

Angela och Jenny skapar sacred space och ceremonier för gruppen att utvecklas i, som gör att du kan ta emot de högre frekvenserna, som läker och expanderar. De själar som är menat att vara med kommer känna en dragning och veta. Nu är det dags. Vi är alla här på jorden av ett högre syfte. Nya nycklar öppnas på denna resan och vi skapar dessa förutsättningar tillsammans.

Kostnaden för kursen med Jenny och Angela erbjuder är 10 000 kr. Resterande kostnaden för den privata båten och hotell 850 USD som du tar med dig kontant och betalar på plats. Anmälningsavgiften är 5000 kr. De resterande 5000 kr betalas innan resan.

I priset ingår tre dagar på båt i Hurgarda inkl. alla måltider. Fyra dagar i lägenhetshotell i Luxor inkl. frukost, transfer från flygplats och tillbaka samt mellan Hurgarda och Luxor.

Det som tillkommer är flygbiljetter, biljetter till templen i Luxor samt lunch och middag under dagarna i Luxor samt 25 USD för visum.

Vi flyger från Sverige på kvällen 3/5 och landar i Hurgarda tidig morgon 4/5 och checkar in på båten. Vi checkar ut från båten på morgonen 7/5 tar oss med buss till Luxor där vi checkar in på hotellet. Vi stannar i Luxor fyra dagar där vi senare på eftermiddagen den 10/5 checkar ut från hotellet och tar oss med buss från Luxor till flygplatsen i Hurgarda för att vid midnatt ta flyget hem till Sverige. Vi anländer i Sverige på förmiddagen 11/5. Önskar du komma tidigare eller stanna längre kan vi tipsa om boende. Du ansvarar själv för bokning av din resa.

Vi välkomnar dig vackra kärleksfulla Lemurien själ att ta plats i vår gudomliga gudinne-cirkel.

Anmälan gör du till Jenny Åsenlund jenny@professionellcoach.se eller Angela Johnsson goldenstarcode@gmail.com

Varmt välkommen!

Jenny och Angela