Vilken succé. Vi längtar tillbaka. 

Sagt om senaste uppskattade yogaretreat:
”En helg över all förväntan. Från mörker till ljus. Du har guidat oss på ett härligt sätt och man är så trygg med dig. 
Har fyllt mitt hjärta. Alla är olika men lika. Skönt att få vara den man är. kram”

”Säg till nästa gång du har retreat, jag kommer.”
 

Återhämtande yogahelg 21-23 september i Yngsjö

Välkommen till vilsamma exklusiva dagar i Yngsjö utanför Åhus på en charmig 1700-tals gård – Ängshyddan – omsluten av öppna fält och hästar som betar. En helg att fylla på dina energidepåer. Fylla dig själv med omtanke till dig – din självmedkänsla – self-compassion. Vi lär dig hur. Så att du med lätthet kan ge till andra. Fyll på inför stundande vintern. Möjlighet att stanna upp och bara vara. Som ett inre SPA för dig.

En gynnsam miljön att bara vara i. Havet 15 minuter bort genom en skog.

I kurs och helg där du får hämta kraft. Vi möter dig där du är. Vill du inte delta i alla aktiviteter är det okej. Vi träffas i äkthet bortom titlar. Vår innersta önskan är att du ska få några dagar att koppla bort, koppla av, att vara – vara Du.

Känns det rätt så är du en av dem som ska komma, men vänta inte med att anmäla dig då vi tar emot max 10 deltagare och minimum 6. Känslan vi vill förmedla är kärleksfullhet, exklusivivitet och personligt, du blir väl omhändertagen och försvinner inte i mängden.

Initiativtagare och kursledare Jenny Åsenlund är certifierad ICF coach, Fil. kand beteendevetare, yin, hatha, restorative, mediyogalärare. Hennes längtan är att skapa förutsättningar för andra att läka, vara sig själva, skapa plats för återhämtning och samla kraft. Hon har en bakgrund från IT världen som projektledare i 15 år. Stort intresse för hållbarhet, att motverka psykisk ohälsa, som utmattning, utbrändhet. Med mer tid för oss själva för återhämtning och lyssna inåt, ge oss själva mer självmedkänsla – self-compassion – skapar vi utrymme för att ge av oss själva utan att förbruka vår energi. Livet blir mer lätt att leva, livet behöver inte vara en kamp. Tänk om resultaten kommer när vi istället släpper taget om hur och önskar in vad vi vill från våra hjärtan?

Mediyoga, rörelse och yinyoga, meditation.

Vi kommer bland annat erbjuda Mediyoga, yinyoga och meditationer. Känns inga yogabegrepp igen tänk mjuka flöden. Känn in det tillåtande i acceptansen för den du är, din kropp, dina känslor, dina behov och din längtan. Att allt utförs utifrån dina förutsättningar. Prestationen lämnas utanför. Du behöver inga förkunskaper, bara viljan att vara med. Önskan att få vara du i omtanke till dig själv. Det är en upplevelse i sig att guidas av Jennys mjuka innerlighet som följer flödet och intuitionen för allas bästa. Det blir säkert något inslag av rörelse till musik också och mantrasång. Glädje som önskas in och vi lyssnar på våra kroppars behov i en tillåtande förtrolig vacker miljö.

Mat

  • I största möjliga mån ekologisk och lokalproducerad mat, vegetariskt, fisk och fågel.  Ange vid anmälan behov för specialkost. Ingen alkohol serveras.

Boende

  • Inget rum är det andra likt. Det är personligt och varmt. Toalett och dusch på alla rum. Vi bor två och två. Endast fåtal enkelrum. Tilläggsavgift på 600kr. Först till kvarn.

Pris: 4333kr (2111kr för kurs/yoga och 2222kr för mat och logi)

Ingår; Kurselement i sin helhet, self-compassion, mindfullnesstekniker, guidad mindfullpromenad, yinyoga, mediyoga, sharing, meditationer.

Mat och logi ingår: helpension 2 middagar, 2 luncher, fika och 2 frukostar, boende i dubbelrum, konstguidning, omtanke från hjärtat.

Sista anmälningsdag är 27:e augusti. Anmälan är bindande och 1000kr betalas vid anmälan resten senast 3 veckor före kursstart.

Ägarna av gården, Carina Ståhl har följt sitt hjärtas röst och själs längtan när hon tillsammans med sin man Janne juni 2018 förvärvat Ängshyddan bed and breakfast gård för att sprida ljus. Carinas ställer ut och skapar sin konst här, som är läkande ner på cellnivå bortom ord, bortom förnuft. Hon fångar nuet med sin kamera i skönhet. Din själs längtan kommer fram och väcker ditt hjärtas lust. Egot mjuknar och får vila. Livet längtar efter att få levas som Carina så vackert brukar säga. (Se Carina Ståhls foto konst www.carinagyllenljus.se )

Möjlighet finns även att boka läkande behandlingar av Janne Ståhl som är kraniosakral terapeut (genom Tranbergs institutet) hjälper vid obalanseri kroppen och rygg, nacke, huvudvärk mm erbjuder även samt Art nevro massage, mjuk form av kiropraktik.

Välkommen med din anmälan eller frågor.

    Från djupet av våra hjärtan önskar vi er välkomna.

    Jenny, tillsammans med Carina och Janne Ståhl

    Övriga resor:Resa 2017: Alicante Spanien