”Vilken fantastiskt magisk dag, tack. Känner mig så lugn.” Sagt av tidigare deltagare.

Välkommen på en dag som är helt för dig som önskar och längtar efter att prioritera dig själv och din energi.

TEMA: Self compassion. Släpp taget och bjud in omtanke och kärlek till dig själv. Vi bjuder in gudinnorna i oss själva med ny energi!

kl. 9.30 samling

kl 10 Yinyoga. Stilla positioner där kroppen stöttas av kuddar, mjuk stretching utifrån dina förutsättningar. Tema: Hjärtöppning. Guidas varsamt in i i hjärtat, andetaget, kroppen, känslan och det som är. Var med dina känslor och släpp taget om det som inte gynnar dig. Få igång din livskraft. Möjlighet att vila ordentligt mellan positionerna.

kl 12.30 Lunch. Hemmalagad med kärlek, veg soppa och fröknäcke (finns glutenfritt och mjölkfritt alternativ ).

kl 13.30 Restorative yoga. Rogivande liggande positioner som hjälper dig in i avslappning. Andningsövningar. Mindfulnesstekniker hjälper dig hålla närvaro och släppa stress och slappna av. Bjud in vad du behöver just nu. Avrundas med trummeditation.

kl 15.30 Tee, frukt och rawboll. Förtrolig delning av upplevelser.

kl 16.30 Avslutning

Nutida tekniken gör att vi ständigt är påkopplade, gör att våra hjärnor är belastade utöver vad vi är skapade för. Inte konstigt det blir svårt att varva ner och upplever som att vi ständigt är påväg. Den psykiska ohälsan ökar och denna dag skapar en motvikt och öppnar upp för balans. Vi lyssnar på varandra och väljer att se varandras storhet. 


Boka här

Material: Det finns eko bolsters, filtar, ullmatta, block etc. Ta med extra kudde eller favoritfilt om så önskas.

Det magiska är att du behöver ingen tidigare yogaerfarenhet. Kom som du är. Liten grupp på max 10 deltagare.

Meddela ev allergier vid anmälan.

Anmälan:

1. Boka plats (Allt tryck ”Boka här” nedan). via Boka direkt nedan.

2. Din plats är bekräftat bokad efter betalning 995kr via Klarna (pengar dras efter kursstart) Om du inte vill använda Klarna, vilket jag helst önskar för att underlätta min administration. Men alternativ är:Swish företag: 1231793462. Bankgiro 5126-3911. Ange i så fall din mailadress, namn och retreatdagens datum. 

Var: Flow Academy, Skogsviksvägen 36, Höllviken (ingång på baksidan ner i källaren, P-platser med p-skiva längre upp på gatan.)

– Bindande anmälan. Kan överlåtas till annan person vid behov.


Boka här

Jag har skapat en rogivande miljö för trygg kvinnogemenskap i min shala i bottenvåningen av vårt hus i Höllviken.
Mindre stress, mer glädje och kreativitet. Mjukare kropp öppnar upp ditt naturliga energiflöde. Jag guidar dig in i ditt innersta rum på ett tryggt sätt så du slappnar av och kan vara dig själv.

Välkommen med ett öppet sinne för dig och din kroppsliga och andliga utveckling.

Med kärlek,

Jenny


Energiboost för kropp och själKlicka härEnergiboost för kropp och själKlicka härEnergiboost för kropp och själKlicka härBildspel 2 rubrikKlicka på redigeringsknappen för att ändra texten. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorKlicka härBildspel 3 rubrikKlicka på redigeringsknappen för att ändra texten. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorKlicka härBildspel 2 rubrikKlicka på redigeringsknappen för att ändra texten. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorKlicka härBildspel 3 rubrikKlicka på redigeringsknappen för att ändra texten. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorKlicka här