Själslig retreat för stora hjärtan 15-17/10 Yintorp

En helg då din energi stärks upp och du får ny kraft att blomstra. Lämplig för dig som är högkänslig (HSP) och andligt öppen. För dig som uppskattar en vacker kraftplats, näringsrik hemlagad mat, som önskar bli själsligt omhändertagen med likasinnade.

Vänder mig särskilt till dig som längtar efter att sprida ditt ljus mer och känna meningsfullhet i livet är viktigt för dig. Kanske du jobbar med hälsa på något sätt, är entrepeneur, drömmer om att bli eller blickar inåt för att leva mer hållbart för dig och vår planet. Till oss som är andligt nyfikna och uppskattar gemenskap och känna att det finns fler som dig. Tillsammans skapar vi den nya tiden av mer empati och kärlek på jorden.

Kursledning av erfaren hjärtlig retreatledare Jenny Åsenlund får vi vara i varandet och expandera vår livskraft. Det unika med retreatledaren är att  gruppen känns in och sessioner skapas under helgen som stöttar allas utveckling. Du kommer få uppleva inslag av:

– mjuk inkännande yoga och meditation en stund före frukost

– intuitivt guidad skogspromenad

– kraftfulla energiövningar och gruppcoaching, inspirationskort

– förtroliga delningar och även tystnad o mantrasång och trumning kommer in som inslag när det passar

Magi händer när vi vågar lyssna på vårt eget hjärta. Och som egen i många år nu vet jag att det är så viktigt att själv fylla på för att arbeta med andra. SÅ önskar ge dig det fina vackra själ med så stort hjärta. Tillsammans med andra lyfts vårt eget inre ljus.

Min 6 max 8 deltagare.

2000kr energigivande hemlagad mat (veg) samtliga måltider (2 frukostartar, 2 middagar, 2 luncher, te) och hälsodryck och boende 2 nätter mysig sovalkov. Helt nybyggt och jättefina energier. Inget extra tillkommer, allt ingår. Tag med egna lakan o handdukar.

Early bird kurspris 1999kr fram till 1/9, sen 2222kr Allt inkl 3999kr till 1/9!!! Sen totalpris 4222kr

500kr i anmälningsavgift som är delbetalning (ej återbet bar.)

Kursledare Jenny Åsenlund erfaren samtalscoach, andlig healer och yogalärare. Hon älskar att skapa heliga rum där du får vara dig själv och få nya insikter, komma tillbaka till dig själv och fylla på med ny energi. I de finaste av kärleksfulla energier blir allt möjligt. incheckning fre kl 15 klara söndag kl 15.

Plats: Yintorp, norr om Kristianstad.

Björkebodavägen 74-70, 290 37 Arkelstorp
 

PS. Ändras restriktioner hittar vi nytt datum. Bindande anmälan, plats går att ersätta med annan person.

Ser fram emot att mötas hjärta mot hjärta.

Med värme och kärlek,

Jenny