You are currently viewing Exklusive yinyogakurs start 28/11 i Malmö

Exklusive yinyogakurs start 28/11 i Malmö

Jag öppnar nu även upp i samarbete med Therese och hennes salong ”Blissiz” på Tessinsväg i Ribersborg i Malmö för privat exklusiva yinyogapass. Endast tre personer i denna kursen. Varannan tisdag 3 ggr kl 9-10.15.

Yogan kommer helt anpassas efter gruppen och du får möjlighet att dela vad just du önskar, vad din kropp och själ behöver, så passen blir unikt komponerade utifrån er. Alltid utifrån hjärtat. Alltid inkännande. Alltid i ödmjukhet till livets mirakler och i att se din storhet. Äkta i det som är.

Yin står för det lugna, feminina kraften som stillheten i positioner sittande och liggande på ca 5 min ger. Varje position blir en mindfullness liknande närvaroövning. Gör att du stressar ner och ökar din kroppskännedom och självläkning. Underbart för hela din kropp som strechas ut varsamt. Fantastiskt stressreducerande.

Bolster (kuddar), klossar och filtar hjälper till att stötta din kropp precis som den är. Allt finns på plats för dig. Inga förkunskaper behövs.

Så nära privatlektion det går för magiska 595kr.

kursstart kl 9-10.15
28/11, 12/12, 26/12

Du får en möjlighet att påverka vad det blir för tema och fokus på klasserna utifrån dina behov. En närhet som berör och stärker kropp som själ.

Tänker du att det är kring juletider och hur ska jag hinna det? Ja då är det precis därför du ska gå. Yinyoga är läkning och energiöppning på djupet av dig själv. Kom som den unika fina varelse du är.

Välkommen med frågor och din anmälan till jennysyoga(a)hotmail.com

——————

Om Jenny:

Jenny leder inkännande och ödmjukt med stort hjärta. Möjliggör att du vågar möta det som är. Oavsett känsla som kommer upp kan du känna dig trygg. Hennes röst är så behaglig att lyssna och slappna av till.

Andra kunder berättar att Yinyogan med Jenny gör att jag kan möta vardagens utmaningar och stress med ett större lugn och ökad medvetenhet. Min rygg känns dessutom inte av nuförtiden.

För mig har Jennys yinyoga skapat välmående i kropp och själ. Efteråt känner jag mig stark och harmonisk. Jenny guidar mjukt och tryggt in i varje position, vilket skapar en fantastisk lugn miljö där tiden försvinner och det är andning och flödet i kroppen som tar all fokus.

Jenny är Certifierad ICF coach och utbildad yogaledare på Friskis och Svettis. Yinyogaledare utbildningen gick hon hos Yogarooms grundare Mia Elmlund samt yinworkshops hos Magdalena MacWeld. Ingången i yogans värld var 2005 in i den mer fysiskt krävande Ashtanga.

Ditt välbefinnande – min glädje ?? Välkommen!