Med Jenny som din ledare vid en föreläsning eller workshop skapas en trygghet i gruppen. En äkta närvaro där hon möter er som grupp där ni är. Hon har stort engagemang som sprider inspiration och glädje att leva livet fullt ut. Hon delar öppenhjärtligt av sig själv och sina erfarenheter. (Se även Föreläsningar under ”Företag” för fler exempel och uppslag)

Mindfulness – att vara i nuet.

  • Vad är egentligen Mindfulness och meditation? 
  • Hur kan släppa taget skapa bättre resultet?
  • Hur hjälper mig hantera stress och ångest? Bli mer lugn och effektiv? En föreläsning som berör, där Jenny frikostigt delar forskning och praktik men även hennes egna personliga resa som sönderstressad IT-projektledare med små barn och resor i världen. Hur hon sakta men säkert bekantade sig med meditationens värld. Hur svårt det är att vara människa ibland. Att vilja mycket men inte orka allt. Varför mindfulness idag används i svensk sjukvård och hur även du kan må än bättre av dessa enkla övningar.

”Från kamp till flow.”

  • Högpresterande personal är bra för företags resultat kortsiktigt, men inte om det blir till bekostnad för dyr långvarit sjukskrivning med kompetensbortfall.
  • Jenny delar med sig av sina verktyg hur hon fortsatt uppnår sina mål men utan att förbruka sig själv, istället med välmående och livsglädje som drivkraft. Som smittar på omgivningen och ger ringar på vattnet. Hon har själv varit högpresterande IT projektledare och personlig erfarenhet av fallgropar och lösningar och bjuder på sig själv.

Vad är problemet med stress?

  • Vad är positivt och negativt med stress egentligen? Hur kan jag påverka min upplevelse av stress? Hur tar jag över taktpinnen. Föreläsning som engagerar och inspirerar. Du görs delaktig så att motivationen att göra skillnad i ditt dagliga liv

En inspirationföreläsning att ta med dig in i livet. 

  • Kunskap om varför andetaget är så centralt för din hälsa, välmående och framgång i livet. Samtidigt som du få öva praktiskt med kontakt med andetaget. En möjlighet att få med sig enkla verktyg att skapa kontakt med ditt andetag, små enkla rörelser in i vardagen utan att vara atlet. En föreläsning som både skapar mentala insikter där kunskapen  även förankras i din kropp. Tekniker du kan ta in i din arbetsvardag för långsiktig varaktig förändring för ökat välmående och hälsa.

Skapar efter din efterfrågan. Och vid tillfällen finns föreläsningar i studion, Flow Academy, i Höllviken

Ser fram emot att möta dig.

Väl mött,

Jenny