You are currently viewing Återhämtande kurs – start 30/1 kl 10.15-11.30

Återhämtande kurs – start 30/1 kl 10.15-11.30

Lugn meditativ kurs som jag önskar ska göra skillnad i din vardag. Så du känner dig mer harmonisk och tillfreds. För dig som har mycket i livet, eller tänker mycket på andra och glömmer bort dig själv. Till dig som längtar efter en rofylld stund för dig.

Kursen är en mix av olika lugna yogaformer. Du får prova yoga nidra (liggande guidad djupavslappning), sensingyoga (enkla rörelser som lugnar ditt nervsystem), restorative (stilla positioner för återhämtning), mediyoga (Små rörelser som mjukar upp nacke och rygg) och vilande yinyoga samt healing.

I kontakt med andetaget kommer du ner i ditt lugn och ro system. Du lär dig djupandas som du har glädje av i hela livet som ett ankare att ta till i stressfulla situationer.

Dessa enkla yogaformer är speciellt bra för att reducera stress och ge dig välbehövlig vila om du lever ett liv i högt temp , är utmattad eller lever med smärta eller ångest/oro. Eller för dig som önskar en själslig rogivande stund.

Övningarna kräver ingen särskild fysik. Verkligen för alla. Och också väldigt bra för dig som är vältränad och aktiv som önskar komma ner i varv och leva hållbart i mer balans.

Mindfulnesstekniker hjälper dig landa in i nuet. Boostar ditt immunförsvar och gör att du lever ett mer hållbart liv.

Rogivande musik och vackra budskap läses upp. Jag får ofta höra att min röst skapar en vacker skön sinnesstämning. Då tid och rum stannar och vardagens görande tinar bort. Ofta kommer nya idéer och själsfulla insikter under mina klasser.

När: måndagar start 30/1 sista gången 13/3

Tid: kl 10.15-11.30

Upphåll v 8.

Ingår ett ta igen ett ev missat tillfälle må 20/3.

Du behöver endast boka första tillfället i Boka direkt, sedan är du automatiskt bokad hela kursen.
Skogsviksvägen 36, Höllviken (Ingång baksidan)

Pris: 1590kr friskvårdsberättigande. Skriv din mail och yoga i meddelande när du betalar i samband med bokning. eller enl ök Swish 1231793462 alt BG 5126-3911

Dörrarna öppnas 10 min före så du kan ligga ner och landa in i lugn och ro en stund och dörrarna stängs starttiden.

Välkommen!
Jenny

PS Du behöver inte vara vig, eller ha yogat någonsin, det finns stolar att sitta på. Detta är för din återhämtning eller om du har smärta, så alla som vill kan verkligen vara med.


jenny åsenlund i höllviken

Ingången till min shala och studio baksidan av vårt hem i Höllviken. Varmt välkommen hit. En En trygg oas för dig att vara du och få återhämtning, upplevelser, läkning och verktyg för dig att må ditt allra bästa.

Lämna ett svar