You are currently viewing Distanshealing 27/4 i superfullmåne. Sinnesro för kropp och själ.

Distanshealing 27/4 i superfullmåne. Sinnesro för kropp och själ.

HEALING KAN HJÄLPA DIG:

 • Sova bättre
 • Minska stress och oro
 • Minska smärta
 • Fylla på energi
 • Förbättra immunförsvaret
 • Få muskler att slappna av
 • Främja djupavslappning
 • Skapa inre lugn
 • Öppna upp för andlig kontakt och dina gåvor.
 • Jag delar vad jag upplever som kan vägleda dig.
Distanshealing
När jag skickar healing på distans kopplar jag in mig till alla deltagare energimässigt. Jag föreställer mig som att du är i rummet. jag går in i  djup meditation och skickar ljus från den högsta renaste källan till er alla. jag väljer medvetet kraftfulla datum när jag skickar i grupp. Månens olika faser eller numerologiskt starka datum. När vi går tillsammans i grupp kan healing upplevas starkare efter vi hjälps åt energimässigt. jag kan ha lite svårt att förklara i ord, healing är något som vill upplevas. Och uppfattas på olika sätt. Vissa ser färger, andra somnar, endel känner lätthet andra tyngd. Du behöver inte ha någon särskild trosuppfattning. Själv ser jag mig inte som religiös men andlig. Jag tror på att vi alla tillhör universum och att vi hör ihop energimässigt. Att det finns en intelligens i oss och runt oss som sammanför oss alla i våra hjärtan.

HUR GÅR DET TILL?

 

Healing är energi och kärlek. Det jag önskar om du vill ta emot healing av mig är att du har ett öppet sinne och en nyfikenhet. Min intention är att ge dig en fin stund. Du får ligga ner på ryggen och får en varm filt om dig. Jag håller mina händer över din kropp på olika ställen och ibland så lägger jag mina händer på dig. Jag sätter på välgörande musik, tänder ljus, du får eterisk olja om du önskar. Om du även önskar samtala om dina upplevelser och få återkoppling med budskap ber jag dig boka healing kombinerat med vägledning sessionen varar 60-75 min.

Utbildning

Jag började min healingresa genom att skicka healing till mig själv, för att samla kraft när jag sade upp mig från mitt jobb slutet 2015. Det var aldrig min intention att jag skulle ge hailnntill andra. Men sedan visade det sig att jag har en gåva och den är meningen att du som känner dig kallat ska få ta del av. jag har fått jobba mycket med mig själv för att acceptera detta. Men det är underbart att få ge healing för även jag blir påfylld av härlig energi.

Jag är utbildad i Reiki och andlig healing. Reiki används i traditionella sjukvården i både Tyskland och USA och genomslaget är på väg till Sverige än mer. Reiki är i alla fall godkänd som friskvård så på detta sätt är ändå behandlingsmetoden godkänd i Sverige.

Läs mer om min healing och hur den går till genom att klicka HÄR.

Väljer du en längre session är det en terapeutiskt kombination där jag integrerar kropp och själ och vad du behöver just nu holistiskt för att du ska må ditt allra bästa. Det passar utmärkt när du även behöver sätta ord på dina känslor och upplevelser i livet just nu. Ren healing är mer ett mottagande och upplevelse än konversation.

Enbart healing 790kr 45 min alternativt vägledande healing 950kr 60 min. Är det din första healingsession hos mig bjuder jag dig på 15 min extra för du får extra mycket information så du blir helt trygg.

 

Jag är intuitiv, eller medial som det även kallas, och känner energier. Jag får ofta budskap till mig på olika sätt som kan hjälpa dig på din väg i dina beslut eller för att förstå dig själv bättre. Jag spår inte i framtiden, ser ej heller de so lämnat jordelivet eller tror på en rätt livsväg. Vi har alla vår egna fria vilja. Jag kan om du vill även dra vägledande kort som också förtydligar budskap. jag kan se och känna ljusvarelser från andra dimentioner. Jag vill ditt allra bästa och hjälper dig må ditt bästa. Resonerar detta i dig eller väcker nyfikenhet, så lyssna på det fina du.

Med värme, Jenny

Lämna ett svar