You are currently viewing Helgkurs ”Öka din energimedvetenhet” Röstånga Odensjön 13-15/8
Jenny och Camilla efter att ha lett kurshelg tillsammans i Ronneby 2019

Helgkurs ”Öka din energimedvetenhet” Röstånga Odensjön 13-15/8

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Arkiv
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Helgkurs – Utveckla din energimedvetenhet

Välkommen till en helgkurs med fokus på bara dig och din personliga & andliga utveckling.

Den här helgen kommer vi att utgå ifrån att allt är energi och vibration som påverkar oss på olika sätt. Du kommer att få känna din energi och din vibration. Att höra och känna från andra, från omgivningen. Att utveckla din förmåga att känna in vad som är din sanning och vad som kommer från någon annan.

Utveckla din intuition med hjälp av olika övningar, vägledda meditationer, hjärtöppnande samtal och kombinerat med stilla yin- och medicinsk yoga, blir du varsamt ledd till ditt inre. Att låta kropp, själ och ande samverka för att visa dig vem du är, essensen av dig, våga följa din inre vägledning. Vi brinner för att skapa förutsättningar för ditt allra bästa och din andlighet.

Vi kommer att vara i Röstångagården med naturreservat bara några minuters promenad bort. Vi planerar att besöka Odensjön så ta med skor att gå i.

Camilla och Jenny är kvinnliga själsliga entreprenörer som driver egna kurser i personlig utveckling till vardags. Expansionen som blir när Camilla och Jenny går samman är bortom jordsliga energier. Den här kursen är helt unik. Känner du att du vill vara där och uppleva och ta del så kom kära du. Känn efter om ditt ego har bortförklaringar till varför inte och lyssna till ditt hjärtas längtan.

Vi lever i en omvälvande tid och det är dags för oss alla att ta den självklara plats vi kommit för att ta i detta livet. Det är dags nu att skina fullt ut. Och du gör det i din takt på ditt sätt. Med rätt miljö och förutsättningar gör vi det möjligt. Och om du väntar på att du ska bli redo ja då kanske du får vänta till nästa liv.

Fredagen den 13/8 kl 16-19, lördagen den 14/8 kl 10-18 & söndagen den 15/8 kl 9.30-16 på Röstångagården i Röstånga. Kök finns i lokalen. Ta med penna, papper, yogamatta, filt och kudde.

Pris: 2 999 kr betalas senast den 27/7. Du får betalningsuppgifter i samband med att vi skickar ut formell kursinbjudan. Meddela om du behöver slutbetala senare. 

Priset inkluderar lätt lunch lördag och söndag samt te och frukt.

Kvällsmat och boende ingår ej. 

Anmäl dig genom att skicka ett mail till camillasanglarum@hotmail.se eller jenny@professionellcoach.se 

Gäller som friskvård (yoga och mindfulness ingår).

Vi förbehåller oss rätten att byta datum för evenemanget vid för få anmälningar eller om samhällssituationens restriktioner förhindrar oss att genomföra detta.  

Om du vill bo över så bokar du boende själv och vi rekommenderar att du gör din bokning ombokningsbar. Det finns flera ställen att välja mellan i olika prisklasser. Nedanstående exempel är hämtade från Booking.com 
STF Villa Söderåsen
Först Camp Röstånga-Söderåsen
Röstånga gästgivargård

Vi som kommer att leda dig är:
Camilla Nilsson, cert medium, healer, kurshållare mm, www.camillasanglarum.se

Jenny Åsenlund, cert. Samtalscoach, mindfulnessinstruktör, yogainstruktör mm, www.professionellcoach.se

Varmt välkommen med din anmälan till denna magiska helg hälsar Camilla & Jenny

Camilla om att samarbeta med Jenny: Jag ser otroligt mycket fram emot att få skapa och leda denna helg med Jenny eftersom vi båda har samma önskan: att sätta dig som kursdeltagare i centrum. Jenny är otroligt ödmjuk, kärleksfull och klok och det är lätt att må bra i hennes närvaro. Hennes fina personlighet speglas i det hon gör oavsett om det är som yogainstruktör, coach eller vän. Vi har känt varandra några år och båda gått kurs hos varandra vilket känns bra att ha i grunden både för oss själva men framför allt för dig som kommer till oss.

Jenny om att samarbeta med Camilla: Camilla, din för mig grundande energi har hjälp mig så i min utveckling. Jag har ju gått mediala kurser hos dig och går healing utbildning just nu. Du öppnar upp för min andliga utveckling som ingen annan. Kontakten med mina guider är som starkast med dig. Helt magiskt. Jag kan vara sårbar och mig själv fullständigt. Som kursledare är du kompetent, närvarande och vill allas bästa. Tacksam för vår vänskap och att du gått yogakurs för mig och sjungit mantrasång i min studio. Det finns en ömsesidighet för våra gåvor. När de verkar tillsammans expanderar möjligheter för utveckling ytterligare för alla som vill ta del. 1 + 1 blir 33 typ

Camilla Nilsson

Jenny Åsenlund

 

Möjlighet att ta del av Jennys trummeditation under kurshelgen i Röstånga. Kanske det blir id magiska Odensjön?

Lämna ett svar