You are currently viewing Jenny & In the Pink!

Jenny & In the Pink!

Den 29e mars medverkar jag på en yinyoga- och soppkväll hos In the Pink. Jag kommer att hålla både ett yinyogapass och föreläsningen: ”Från kamp till flow”

In the Pink skriver på Facebook

Välkommen till en yinyogakväll hos oss på In the Pink!

Vi börjar kvällen med att Jenny Åsenlund håller en yinyogaklass. Jenny är certifierad Connective yinyoga-instruktör genom Connective institute och Mia Elmlund. Hennes längtan är att sprida yinyogans magiska positiva inverkan på hälsan och välmåendet.

”Från kamp till flow.” Handlar om min resa som kämpande prestationsprinsessa i IT världen till att leva min passion i tillit. Där yogan har varit ett medel för att nå dit. ”Yinyogan var en viktig ingrediens för att vända mitt uppstressade liv till mer tillit, livsglädje och flow.”

Kvällen avslutas med en smakrik och hälsosam soppa som serveras tillsammans med glutenfritt bröd. Ta med egen matta alternativt en eller två filtar och kom gärna ombytt. Vi ser fram emot en trevlig kväll!

Eventet kostar 300 SEK och i priset ingår yogaklassen och soppa med glutenfritt bröd.

Anmälan sker via Facebook samt via inbetalning till Swish 123 018 21 54 eller BG 630-4430. Vänligen skriv ert namn samt den 29 mars som referens vid inbetalningen. Betalningen behöver vara oss tillhanda senast den 22 mars 2017 för att anmälan ska vara bekräftad. Anmälan är bindande. (Begränsat antal platser.)

Varmt välkomna!