You are currently viewing Energiboost dagsretreat sön 4/2 Höllviken

Energiboost dagsretreat sön 4/2 Höllviken

Välkommen på en dag med stor förundrans effekt, för dig med ett öppet sinne, som bestämt dig för att prioritera dig själv och din energi.

Släpp stress och låt raw kakao, mjuk yoga och ljudbad ge dig en unik välgörande upplevelse som öppnar ditt hjärta

kl. 9.30 samling. Meditation och varsam trygg ledning för sacred space. Kom som du är och släpp vardagens måsten och låt dig få släppa stress för en dag.

kl 10. Kakaocermoni. Cermoniell intagning av raw kakao från Peru. Som har hjärtöppnande effekt och sätter igång lyckohormoner så som seratonin och oxytoxin. (2 olika kommer serveras, en mildare för dig som vill och en mer kraftig för dig som inte säger något är det den som serveras.) Kakaon är sötad med honung och är kryddad med bl a kanel, peppar och salt. Går inte att jämföra med vanlig processad choklad, det är något helt annat. En ren hälsodryck full av vitaminer och antioxidanter. Unikt är att du är med och får blanda kakaon cermoniellt.

kl 11 Mjuk yoga och rörelse. Positioner där kroppen stöttas av kuddar, mixas med mjuk stretching utifrån dina förutsättningar. Hjälper din kropp att slappna av få ny energi får genereras. Kakaon komma till sin rätt i din kropp som hjälper dig öppna ditt vackra hjärta för mer tillit och inre vägledning.

Guidas varsamt in i andetaget, kroppen, känslan och det som är. Var med dina känslor och släpp taget om det som inte gynnar dig. Få igång din livskraft. Avslutas med meditation. Ofta använder jag Mantrasång. Ljudningen stimulerar vagusnerven, är en inre smekning för att lugna hela ditt nervsystem.

kl 12.30 Lunch. Hemlagad med kärlek, veg soppa och fröknäcke (finns glutenfritt och mjölkfritt alternativ ).

kl 13.30 Ljudbad från kristallskålar, trumma och andra sound healing instrument ger dig helande vibrationer. Som försätter dig i ett lugn meditativt tillstånd. Mindfulnesstekniker hjälper dig hålla närvaro och släppa anspänningar och krav på dig själv och istället få slappna av.

kl 15.30 Tee o frukt Förtrolig stärkande och helande delning av upplevelser.

kl 16.00 Avslutning och cirkeln sluts. Vi lämnar lättare om sinnet med ny energi.

Boka via Boka direkt eller skicka ett meddelande.
 
Betala med swish 1231793462 alt BG 5126-3911 Ange din mailadress i kommentarsfält för friskvårdskvitto.
 
Investering: 1 222:- inkl allt. Betalas vid bokning alt delbetala enl ök.
 
Hör av dig om du har frågor Jenny@professionellcoach.se
 
Plats: Höllviken. Skogsviksvägen 36, separat ingång från baksidan.
 

 Kom som du är i en öppenhjärtlig varm gemenskap.

 
Med kärlek,
Jenny
 

PS Schemat är preliminärt. Styrkan i dessa dagar är att ledningen är flexibel dvs övningar anpassas till behovet i gruppen.

 

Bild tagen i Jenny Åsenlunds mysiga shala. En plats för dig som önskar det personliga och själsligt lyxiga omhändertagandet i en trygg miljö.

Lämna ett svar