You are currently viewing Sinnlig retreat 19-20/6 Röstånga Odensjön

Sinnlig retreat 19-20/6 Röstånga Odensjön

Vad skulle det ge dig att fyllas på med ny energi? Kom bort från vardagen och få egentid. Välkommen på en sinnlig retreat ut i vacker natur.

Att få återhämta sig är särskilt viktigt för dig som är högkänslig (tar in och känner på djupet) Jag hjälper dig ta hem din kraft och släppa andras energier.

Magi händer när vi får lyssna på vårt eget hjärta och själ. Tillsammans med andra likasinnade skapar jag förutsättningar för dig att lyfta fram ditt eget inre ljus och blomma ut.

Plats: Röstångagården i Röstånga, Skåne.

Lokalen är luftig och ljus med många fönster, hela 106kvm (över 10kvm per pers) och ligger nära naturreservat Skäralid/Odensjön.

 

TEMA: Divine femin, kontakt med shakti energin. Gudinnan inom oss alla, helande och så kraftfullt att stå i din fulla kraft med självklarhet.

Du guidas in i: 

– meditation och mantrasång

– mindful guidning i skogen

– trumresa, välgörande helande vibrationer av trumma,

– tillåtande mjuk yoga och fri sinnlig rörelse
(intuitiv kombo av yin/kundalini/medi/qigong/shaking/restorative/andningsövningar).

– Du behöver inte känna till begreppen. Kom som du är.

– Fina delningar med varandra. max 8 pers.

Årstiden är som ljusast och skogen är högvibrerande grön och vi tar del Odensjöns magiska kraftplats. Naturen läker vårt sinne och vi släpper oroliga tankar. Jag guidar dig in i närvaron att bli omfamnad av moder jord och högre dimensioner.

Du kan förslagsvis bo på charmiga Villa söderåsen som ligger nära, själv för stillhet, eller ta med en vän att dela upplevelsen med?

”In the sacred circle of light anything is possible. It is time to shine. Together we will rise”
av Jenny Åsenlund

Jag lagar veg lunch inkl kurshelg. Allt till ett överkomligt pris 1999kr (exkl boende övriga måltider) Friskvårdsberättigande.

Lör 19/6 kl 10-18
Sön 20/6 kl 9-16

Sista anmälan o betalning 4 juni.
Via ”Boka knapp” så du säkert en plats finns kvar innan du betalar in.

Betalning via Bankgiro 5126-3911 eller
Swish: 1231793462 Ange i meddelande ”Retreat juni och mailadress” för mer info o kvitto dit.

Tips vid begränsad budget eller sover bäst hemma?. Bor du i närheten kan du åka hem över natten. Ca 40 min Helsingborg. Ca 45 min Lund, ca 45 min Kristianstad.

Känner du den magiska potentialen för dig och ditt allra bästa? Tveka inte, då är det din tur att unna dig en helg som gör dig gott och ger positiva ringar i livet som helhet.

Med värme,
Jenny

 

 

Om Jenny Åsenlund;
Jenny har sedan 2016 lett 13 retreats dvs djupgående kurshelger för stillhet, varm samvaro, övningar för din kropp och själ. Många deltagare kommer igen eftersom transformationer som upplevs över några dygn är magisk. Hennes varma ledning gör skillnad och är unik. Du känner dig trygg att vara du. Nycklar öppnas i ditt inre. Till vardags driver Jenny egen studio i Höllviken och online, som intuitiv samtalscoach, yogalärare, andlig healer, leder ljuscirklar och kurser som skapar förutsättningar för att du ska läka, utvecklas och må ditt allra bästa.

Senast anmälan, om plats finns kvar.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Lämna ett svar