You are currently viewing Fullmånemeditation o healingcirkel 7/3 kl 18.30

Fullmånemeditation o healingcirkel 7/3 kl 18.30

Välkommen på meditation i cirkel kombinerat med healing i grupp

en njutbar stund i varm gemenskap

Healingcirkel och fullmånemeditation 7/3 kl 18.30

I en trygg liten grupp blir det en magisk ljus stund tillsammans. För att connectra in i våra hjärtan, där tilliten och kärleken bor. Jag guidar er in i en lugn och skön meditation som hjälper dig in i djupavslappning och skickar healing som hjälper dig få kontakt med din själ och skapa en varm lugn känsla inombords. Fullmånens energi bidrar till att du kan släppa det står står i vägen lättare. Jag använder även musik och ljud för din läkning och för dig att transformera ett gynnsamt skifte för du ska få tillgång till mer av hela dig.

 

I en trygg liten grupp i min shala i Höllviken (Skogsviksvägen 36) skapar vi en magisk cirkel tillsammans där möjlighet finns att förtroligt dela våra upplevelser med likasinnande och drar kort för vägledning i livet. Min 4 max 8 deltagare.

En en värld av mycket bristtänk just nu hjälps vi åt under denna kvällen åt att se nya möjligheter. Fullmånen hjälper oss energimässigt att släppa hinder och negativitet.  Ditt inre ljus finns alltid där att tändas när du är redo. Ljudens läkande förmåga kommer även inkluderas.

Betalning 333kr vid bokning (eller enl ök) via swish 1231793462 alt BG 5126-3911 ange din mailadress i meddelande (gäller som friskvård).

 

Jag älskar att skapa dessa sammanhang för oss med öppna sinnen och hjärtat för att läka och komma närmare oss själva. Välkommen om du känner dig kallad.

Välkommen
Jenny

I min podd ”En röst i universum” berättar jag om mitt äventyr när jag följer mitt hjärta som leder mig till många fantastiska möten och upplevelser med kakao som tema. Till avsnittet

Lämna ett svar