You are currently viewing Ljusmeditation och grupphealing 4/12 kl 15-17 (50% tom 28/12)

Ljusmeditation och grupphealing 4/12 kl 15-17 (50% tom 28/12)

Välkommen till en em i ljus och varm gemenskap

i höllviken i min shala i anslutning till vårt hem

Vintern och mörkrets tid är här och många upplever stress inför julhelgen. Jag önskar skapa en oas för dig att få andrum och bara landa in i dig själv. Få ny energi, släppa stress och kännas dig varmt omhändertagen. Till mig är alla välkomna med ett öppet sinne. Kom som du är.

Jag guidar er in i en ljusmeditation och en ceremoni som hjälper dig öppna ditt hjärta och skapa en varm känsla. Min mjuka röst, en mysig varm trygg miljö och andningstekniker hjälper dig ner i djupavslappning.

För vem? Jag guidar dig mjukt och inkännande in i avslappning. Du får slappna av och ta emot inre lugn och ett varmt ljus i kropp och själ. Där svaren på dina större frågor finns och den inre visdomen och harmonin bortom vardagens görande och stress.

I en trygg liten grupp i min shala i Höllviken (Skogsviksvägen 36) skapar vi en magisk cirkel tillsammans där möjlighet finns att förtroligt dela våra upplevelser med likasinnande och vi drar kort för vägledning i livet. Min 4 max 10 deltagare.

En en värld av mycket bristtänk just nu hjälps vi åt under denna kvällen åt att se nya möjligheter. Ditt inre ljus finns alltid där att tändas när du är redo. Jag skickar healingenergi till er i grupp och ni får om ni vill möjlighet att dela era upplevelser.

Betalning 444kr vid bokning (eller enl ök) via swish 1231793462 alt BG 5126-3911 ange din mailadress i meddelande. Ingår fika och te.

OBS! 50% rabatt vid bokning o bet före 29/12.

 

Jag älskar att skapa dessa sammanhang för oss med öppna sinnen och hjärtat för att läka och komma närmare oss själva. Välkommen om du känner dig kallad in i gemenskapen.

Välkommen,
Jenny

I min podd ”En röst i universum” berättar jag om mitt äventyr när jag följer mitt hjärta som leder mig till många fantastiska möten och upplevelser med kakao som tema. Till avsnittet

Lämna ett svar