You are currently viewing Online yinyoga torsdagar kl 19

Online yinyoga torsdagar kl 19

Jag har anpassat vårens yinyoga utifrån förutsättningarna i pademitider och hoppas att det kan passa några av er att prova att yoga live digitalt hemifrån.

En avstressande upplevelse för hela din kropp och själ. Själsligt lett med vackra budskap för ditt inre välbefinnande. Olika teman per klass som hjälper dig in i energierna i nuet och stärker och helar dig. Yoga hur mycket du önskar under 20 veckor. 10 live onlinetillfällen.
 
Lugn meditativ yoga. Främst sittande och liggande stilla positioner i ca 5min, kroppen stöttas av kuddar och klossar efter dina förutsättningar varsam stretching. I kontakt med andetaget kommer du ner i ditt lugn och ro system. Stretchar varsamt ut bindväven (som omsluter dina muskler) på djupet. Ökar din energimedvetenhet.
 
Avslutas med guidad vila, savasanna och meditation/mantrasång. Särskilt lämpligt för dig som är andligt öppen. Varje klass spelas in och sänds live via Zoom.
 
Du får tillgång till inspelade klasser i efterhand och kan göra flera gånger eller ta igen om du missar.
 
Pris: 1590kr för 20 veckor! Friskvårdsberättigande.
 
Betala: swish 1231793462 alt BG 5126-3911 senast 14/2 ange din mailadress i meddelandefältet.
 
När: Live udda onsdagar kl 18.45-20.15
17/2 Intro till yinyoga
26/6 kursavslutning
 
Zoom (online länk) öppnar 18.30.
Sessionen börjar kl 18.45. Kursperiod: 17/2-26/6
 
Jag ser fram emot rofyllda välgörande stunder.
 
Välkommen! Jenny

 

”Yinyogan med Jenny gör att jag kan möta vardagens utmaningar och stress med ett större lugn och ökad medvetenhet. Min rygg känns dessutom inte av nuförtiden.” Carina

Vad är yinyoga?: Yin står för det lugna, feminina kraften som stillheten i positioner sittande och liggande på ca 5 min ger. Varje position blir en mindfullness liknande närvaroövning.

Går på djupet ner i bindväven och mjukgör ligament och leder. Minskar skaderisk hos löpare, vältränade. Gynnsamt för stillasittande, kontorsarbetare som annars lätt får stela axlar och nackar och rygg.
Ställningarna integreras med andningsövningar.
Passen avslutas med guidad avslappning/savasanna och meditation.

 Insläpp mellan kl 18.30-18.45. Länk till Zoom.

https://zoom.us/j/7663229471

Anmäl dig genom att maila mig på jenny@professionellcoach.se

Önskar oss givande rogivande stunder tillsammans. 

Med värme och kärlek,

Jenny

Förberedelser inför Yoga hemma online: 

Du behöver inte köpa alla tillbehör. Du kan använda två stora böcker istället för 2 klossar och palla upp med soffkuddar istället för bolster hemma. Ligg på en trädgårdsdyna istället för yogamatta. Allt går med lite kreativitet 🙂 Sätt på musik hemma som skapar en fin stämning. Meddela ev familj att du ska få vara ostörd. 

1. Logga in mellan 18.30-18.45. Kolla sin din mikron fungerar dvs att du hör mig. Och att du ser mig. Vinka eller säg gärna något till mig så jag vet att du är där och allt är ok. Sedan kan du sätta din mikronfon på tyst läge och stänga ner din kamera så att ingen ser dig.

2. 18.45 börjar klassen och jag kan inte hjälpa dig med ev tekniska problem. Jag finns där för dig efter för ev kommentar.

3. Under klassen hör du mig men inte musiken jag spelar. Så sätt på mysig rogivande musik som skapar fin stämning för dig att slappna av.

Jag finns där med dig hela vägen för att skapa närvaro och släppa allt som inte gynnar dig mer och fylla på med mer harmoni, sinnesro och balans.

 

Lämna ett svar