You are currently viewing Yinyogakurs i Höllviken start tors 20/4

Yinyogakurs i Höllviken start tors 20/4

”Yinyogan med Jenny gör att jag kan möta vardagens utmaningar och stress med ett större lugn och ökad medvetenhet. Min rygg känns dessutom inte av nuförtiden.” Carina
(En plats kvar)
Vad är yinyoga?: Yin står för det lugna, feminina kraften som stillheten i positioner sittande och liggande på ca 5 min ger. Varje position blir en mindfulness liknande närvaroövning som hjälper dig släppa stress och oro. Andningen är central som du har glädje av genom hela livet som ett ankare för att finna lugnet inom dig.

Går på djupet ner i bindväven och mjukgör ligament och leder. Minskar skaderisk hos löpare, vältränade. Gynnsamt för stillasittande, kontorsarbetare som kan få stela axlar och nackar och rygg. Ställningarna integreras med andningsövningar.
Passen avslutas med guidad avslappning/savasanna och ibland meditation.

Klasserna har olika teman som stärker dig själsligt och mentalt.

Teman som: Mod, släpp taget, acceptans, självkärlek, tillit, följer energicykler som månen, stärker din personliga och andliga kraft. Ibland läser jag upp en stärkande självreflekterande text som passar med temat på passen.

Fördelen med att gå en kurs är att din praktik blir av och du får den där stunden för dig själv du kanske annars inte prioriterar. Energierna i gruppen tillsammans skapar en extra fin stämning.

Ger även alternativa positioner, så meddela gärna om du har ont på en särskild plats.

Lett med stort hjärta och med teman som gör gott för själen.

När: Varannan torsdag kl 18.30-20 90 min Start 20/4. Slut 15/6. Kommer finnas ett tillfälle att ta igen ev missad gång. Dörrarna öppnar 10 min före så du kan landa in.

Var: Skogsviksvägen 36, Höllviken (ingång baksidan höger ner för trappa)

Pris: 1490kr (friskvårdsberättigande. Epassi ansluten)

Bet vid anmälan eller enl ök via Bg 5126-3911 alt swish 1231793462 ange din mail i meddelande, dit kommer ditt friskvårdskvitto.

På plats ingår yogamaterial, eko ullmatta, klossar och en rogivande miljö med utvald rogivande musik. Exklusiv liten grupp i trygghet.

Anmälan via Boka direkt (se knapp nedan)

Önskar oss givande rogivande stunder tillsammans i mjukt förhållningssätt till vår kropp som sedan kommer avspeglar sig i vardagen för mer sinnesro, ljus och glädje. 

Med värme och kärlek,

Jenny

”Kombinationen av stämningen du skapar med musik, miljö, din behagliga röst. Känslan är så vacker. Mycket kärlek, här står tiden stilla och finns ingen stress och din inkännande guidning, mmmm. Hos dig får jag vara mig själv och känner mig inte klumpig som jag annars kan göra. Allt är okej här. Din andliga touch tilltalar mig så. Längtar till varje klass och bär med mig lugnet inom mig flera dagar efter. Tack” Anna.

 

 

 

Lämna ett svar