You are currently viewing Fullbokad: Yinyogakurs i Höllviken 1/2 kl 18.30

Fullbokad: Yinyogakurs i Höllviken 1/2 kl 18.30

”Yinyogan med Jenny gör att jag kan möta vardagens utmaningar och stress med ett större lugn och ökad medvetenhet. Min rygg känns dessutom inte av nuförtiden.” Carina

Vad är yinyoga?: Yin står för det lugna, feminina kraften som stillheten i positioner sittande och liggande på ca 5 min ger. Varje position blir en mindfulness liknande närvaroövning.

Går på djupet ner i bindväven och mjukgör ligament och leder. Minskar skaderisk hos löpare, vältränade. Gynnsamt för stillasittande, kontorsarbetare som kan få stela axlar och nackar och rygg. Ställningarna integreras med andningsövningar.
Passen avslutas med guidad avslappning/savasanna och meditation.

Klasserna har olika teman. Mod, släpp taget, acceptans, självkärlek, tillit, följer energicykler som månen, stärker din personliga och andliga kraft. Ibland läser jag upp en stärkande självreflekterande text som passar med temat på passen.

Fördelen med att gå en kurs är att din praktik blir av och du får den där stunden för dig själv du kanske annars inte prioriterar.

Ger även alternativa positioner, så meddela gärna om du har ont på en särskild plats.

Lett med stort hjärta och med teman som gör gott för själen.

När:
Yinyogakurs 8st udda onsdagar kl 18.30-20

start 7/2 slut 10/5 + extra gång 17/5 om du missat ett tillfälle.

Var: Skogsviksvägen 36, Höllviken, baksidan.

Pris: 1990kr (del bet i 2 möjlig) Friskvårdsberättigande.

På plats ingår yogamaterial, eko ullmatta, klossar och en rogivande miljö med utvald rogivande musik. Liten personlig oas.

Anmälan via Boka direkt (se knapp nedan)

Önskar oss givande rogivande stunder tillsammans som avspeglar sig i vardagen för mer sinnesro, ljus och glädje.  Nybörjare som stammisar är välkomna.

Med värme och kärlek,

Jenny

”Kombinationen av stämningen du skapar med musik, miljö, din behagliga röst. Känslan är så vacker. Mycket kärlek, här står tiden stilla och finns ingen stress och din inkännande guidning, mmmm. Hos dig får jag vara mig själv och känner mig inte klumpig som jag annars kan göra. Allt är okej här. Din andliga touch tilltalar mig så. Längtar till varje klass och bär med mig lugnet inom mig flera dagar efter. Tack” Anna.

 

 

Lämna ett svar