Online live yinyogakurs tis kl 19 start 1/9 (6 platser i Höllviken.)

Online live yinyogakurs tis kl 19 start 1/9 (6 platser i Höllviken.)

Håll igång ditt mentala lugn i kropp och själ hemifrån och få gynnsam stretching. Vidga ditt personliga och andliga växande.


”Yinyogan med Jenny gör att jag kan möta vardagens utmaningar och stress med ett större lugn och ökad medvetenhet. Min rygg känns dessutom inte av nuförtiden.” Carina

Vad är yinyoga?: Yin står för det lugna, feminina kraften som stillheten i positioner sittande och liggande på ca 5 min ger. Varje position blir en mindfulness liknande närvaroövning.

Går på djupet ner i bindväven och mjukgör ligament och leder. Minskar skaderisk hos löpare, vältränade. Gynnsamt för stillasittande, kontorsarbetare som annars lätt får stela axlar och nackar och rygg.
Ställningarna integreras med andningsövningar.
Passen avslutas med guidad avslappning/savasanna och meditation.

Fördelen med att gå en kurs är att din praktik blir av och du får den där stunden för dig själv du kanske annars inte prioriterar.

När:
Yinyoga 8st tisdagar kl 19.15-20.45. (Zoom öppnar kl 19, Studion öppnar 19.05)

start 1/9-20/10

Kostnad online: 1111kr

Kostnad på plats i Höllviken: 1590kr (endast 6st plats pga pademi)

På plats ingår uppdukning av yogamaterial, eko ullmatta, filt, klossar och en rogivande miljö med utvald musik.

Anmälan via Boka direkt (se knapp nedan)

Önskar oss givande rogivande stunder tillsammans som avspeglar sig i vardagen för mer harmoni och glädje. 

Med värme och kärlek,

Jenny

PS. Kursen går även på plats i Höllviken samtidigt men endast 6 platser, samtliga får tillgång till inspelningen och möjlighet att göra hemifrån. Varje klass finns tillgänglig i en vecka om du missar en klass kan du lätt ta igen eller göra fler gånger om du vill.

Förberedelser inför Yoga hemma online: 

Du behöver inte köpa alla tillbehör. Du kan använda två stora böcker istället för 2 klossar och palla upp med soffkuddar istället för bolster hemma. Ligg på en trädgårdsdyna istället för yogamatta. Allt går med lite kreativitet 🙂 Sätt på musik hemma som skapar en fin stämning. Meddela ev familj att du ska få vara ostörd. 

1. Logga in mellan 19-19.15. Kolla sin din mikron fungerar dvs att du hör mig. Och att du ser mig. Vinka eller säg gärna något till mig så jag vet att du är där och allt är ok. Sedan kan du sätta din mikronfon på tyst läge och stänga ner din kamera så att ingen ser dig.

2. 19.15 börjar klassen och jag kan inte hjälpa dig med ev tekniska problem. jag finns där för dig efter för ev kommentar.

3. Under klassen hör du mig men inte musiken jag spelar. Så sätt på mysig rogivande musik som skapar fin stämning för dig att slappna av.

4. Före kursstart får du en länk till Zoom (online plattform för live inspelning), du behöver ingen programvara, bara en platta, TV, telefon eller dator att titta på och högtalare eller headset att lyssna via.

Jag finns där med dig hela vägen för att skapa närvaro och släppa allt som inte gynnar dig mer och fylla på med mer harmoni, sinnesro och balans.

Lämna ett svar

Stäng meny

prenumera på mitt Inspirationsbrev och få en närvaromeditation helt gratis!

Säg upp dig när du vill. Vi följer GDPR och lämnar såklart inte ut dina uppgifter.