You are currently viewing Online själslig 8 v yinyogakurs. Din stund för dig när du vill.

Online själslig 8 v yinyogakurs. Din stund för dig när du vill.

Lugn meditativ yogakurs med andliga unika teman så som fullmåneyoga. Främst sittande och liggande stilla positioner i ca 5min, kroppen stöttas av kuddar och klossar efter dina förutsättningar varsam stretching. I kontakt med andetaget kommer du ner i ditt lugn och ro system. Stretchar varsamt ut bindväven (som omsluter dina muskler) på djupet. Ökar din energimedvetenhet.
 
Avslutas med guidad vila, savasanna och meditation/mantrasång. Särskilt lämpligt för dig som är andligt öppen. Varje klass spelas in och sänds live via Zoom.
 
Du får tillgång till inspelade klasser i efterhand och kan göra flera gånger eller ta igen om du missar.
 
Pris: 1444kr
 
Betala: Boka o bet enkelt via portalsidan.
 
När: Du väljer själv. Tillgång i 5 mån.

 

 
Jag ser fram emot att ge dig rofyllda välgörande stunder.
 
Välkommen! Jenny

 

”Yinyogan med Jenny gör att jag kan möta vardagens utmaningar och stress med ett större lugn och ökad medvetenhet. Min rygg känns dessutom inte av nuförtiden.” Carina

Vad är yinyoga?: Yin står för det lugna, feminina kraften som stillheten i positioner sittande och liggande på ca 5 min ger. Varje position blir en mindfullness liknande närvaroövning.

Går på djupet ner i bindväven och mjukgör ligament och leder. Minskar skaderisk hos löpare, vältränade. Gynnsamt för stillasittande, kontorsarbetare som annars lätt får stela axlar och nackar och rygg.
Ställningarna integreras med andningsövningar.
Passen avslutas med guidad avslappning/savasanna och meditation

Med värme och kärlek,

Jenny

Förberedelser inför Yoga hemma online: 

Du behöver inte köpa alla tillbehör. Du kan använda två stora böcker istället för 2 klossar och palla upp med soffkuddar istället för bolster hemma. Ligg på en trädgårdsdyna istället för yogamatta. Allt går med lite kreativitet 🙂 Sätt på musik hemma som skapar en fin stämning. Meddela ev familj att du ska få vara ostörd.

Jag finns där med dig hela vägen för att skapa närvaro och släppa allt som inte gynnar dig mer och fylla på med mer harmoni, sinnesro och balans.

 

Lämna ett svar