You are currently viewing Online Yinyogakurs start 31/10 Chakrabalansering

Online Yinyogakurs start 31/10 Chakrabalansering

Lugn meditativ sinnlig yinyoga. Sittande och liggande positioner i ca 5min, kroppen stöttas av kuddar och klossar efter dina förutsättningar. I kontakt med andetaget kommer du ner i ditt lugn och ro system.

Ökar självläkande förmågan och har stressreducerande effekt. Gör gott för din rygg och stretchar varsamt ut bindväven på djupet, som omsluter dina muskler. Minskar skaderisk. Bra träning för dig som är fysiskt aktiv och även för dig som har stillasittande jobb.

Jag hjälper dig släppa all stress och press från vardagen. En möjlighet att få vara med dig själv och landa på en rogivande plats från ditt eget hem.

Jag brukar få höra att min guidning är varm och mjuk. Jag hjälper dig släppa malande tankar och görandet och lättare få kontakt med ditt innersta, där kreativiteten och sinnesron bor.

Denna kurs är oline och det är förinspelat material. Du kan göra precis när det passar dig och hur många gånger du vill under kursperiodens 8 veckor.

Ökar din självkännedom, acceptans och vänlighet till dig själv och din höjer din energi.

Plats: var du än är

Tid: när du kan. Varje klass är 90 min

totalt 10,5h guidning av mig.

7ggr kurs chakratema.

ett chakra per klass. Du har tillgång till alla klasserna hela kursperioden, allteftersom de släpps.

start 31/10 skickas första klassen, sista skickas 16/12

 
Vi frigör energi och släpper gamla blockeringar med hjälp av positioner, andning och mentala affirmationer och varm gemenskap på håll. Passar särskilt dig som är andligt öppen och Högkänslig.
barfota i sanden

Bokning och pris via Boka direkt. Betala via

Swish: 1231793462 eller

Bankgiro 5126-3911

inom 3 dagar efter anmälan eller enl ök. Gäller som friskvård, kvitto skickas till den mailadressen du anger i meddelande vid betalning.

Välkomna nybörjare som tidigare kunder.

Ser fram emot fina stunder att lysa upp vårt inte under vinterns mörka månader.

Välkommen,

Jenny

OBS! 10 första som anmäler sig kommer att få en extra bonus under hösten.

 
 

Lämna ett svar