You are currently viewing Yinyogakurs start 15/9, 1 plats kvar i Malmö

Yinyogakurs start 15/9, 1 plats kvar i Malmö

Lugn meditativ sinnlig yinyoga. Sittande och liggande positioner i ca 5min, kroppen stöttas av kuddar och klossar efter dina förutsättningar. I kontakt med andetaget kommer du ner i ditt lugn och ro system.

Ökar självläkande förmågan och har stressreducerande effekt. Gör gott för din rygg och stretchar varsamt ut bindväven på djupet, som omsluter dina muskler. Minskar skaderisk. Bra träning för dig som är fysiskt aktiv och även för dig som har stillasittande jobb.

Välkommen till en mysig oas för dig att släppa all stress och press din vardag. En möjlighet att få vara med dig själv och landa på en rogivande plats. Guidningen av Jenny är varm och intuitiv. Hon hjälper dig släppa malande tankar och görandet i vardagen och lättare få kontakt med ditt innersta, där kreativiteten och sinnesron bor.

Meditativ musik spelas ofta i bakgrunden som passar till övningar och tema. (Denna kurs går endast på plats, ej online.)

Avslutas med savasanna (liggande guidad vila) samt ofta en meditation.

Ökar din självkännedom, acceptans och vänlighet till dig själv.

FULLBOKAD. Plats: Höllviken

Håll utkik för ny start i november.

Tid: torsdagar kl 19-20.30

start 9/9 8ggr fram till höstlovet

Skogsviksvägen 36, Höllviken

 
1 plats kvar (just nu)

Plats: Malmö, Blissiz, Tessingsväg 10C

Tid: varannan onsdag kl 18.45-20.15

start 15/9

Pris: 1890kr
 

Alla material, så som ekologisk ullmatta, bolster, klossar, filt och lavendeldoftande bovete ögonkudde, finns på plats för dig. Ta med eget om du önskar.

Varje klass har ett tema, så som tacksamhet, kärlek, tillit etc. Positionerna varierar. Jenny känner in intuitivt vilket tema som passar i stunden. Hon delar info om Vår kropp och olika kopplingar till energipunkter, meridianer enligt kinesisk medicin. Vi frigör energi med hjälp av positioner, andning och mentala affirmationer och varm gemenskap. Passar särskilt dig som är andligt öppen och Högkänslig.
barfota i sanden

Bokning och pris via Boka direkt, systemet har koll på antal platser. Betala via

Swish: 1231793462 eller

Bankgiro 5126-3911

inom 3 dagar efter anmälan eller enl ök. Gäller som friskvård. Endast 8 platser. 1 plats kvar i skrivande stund kursen i Malmö. Höllviken FULLBOKAD.

Välkomna nybörjare som tidigare kunder.

Ser fram emot fina stunder tillsammans nu när hösten nalkas.

Välkommen,

Jenny

 
 

Lämna ett svar