You are currently viewing White deal: Distans healing 30/11 i fullmånens sken

White deal: Distans healing 30/11 i fullmånens sken

Många har det svårt just nu. Vi dras in i rädslor. Vi dras in i upplevelse av ensamhet. Att bli fråntagna vår frihet att göra vad vi vill. Planer ändras. Känsla av maktlöshet och frustration. Vissa jag möter beskriver till och med att de inte orkar mer.

Det är en utmanande tid för oss alla. Jag inser att verktygen jag jobbat med i många år nu implementeras på ett nytt sätt och de erfarenheter jag har i livet gör att jag tar livet på ett nytt sätt och handskas med motgångar på ett för många unikt starkt och öppet sätt.

För ni ska veta att jag många gånger funderat på att slänga in handduken i mitt egna företagande. Men efter jag bryter ihop och kapitulerat, kommer jag tillbaka till igen, att jag inte är menat för ett ”vanligt” jobb. Jag har fått andra gåvor. Men en sida av mig tänker. Så skönt att köra en buss och sen  parkera och gå hem och vara ledig emellan passen.

Så är det inre glöd i mig som känner en stark passion för att göra skillnad för att du som känner dig kallad ska komma närmare dig själv, ditt ljus och kraft. Jag är projektledaren som blev andlig och där finns ingen återvändo. Och jag väljer att se ljuset i livet, det är många års träning i mitt mindset i livet bakom det. Ett skifte som inte behöver ta tid utan kan ske snabbt, som jag lär ut.

Jag vill påminna och hjälpa dig se att vi alla alltid har ett val på hur du ser på livet. Väljer du se hopplöshet? Eller de små tingen som ger dig glädje, en soluppgång, ett leende från en främling. Eller går du runt och bär på frustration och ilska.

  • Hur känner Du i allt detta?
  • Hur blir du än mer förankrad i din kraft?
  • Vad längtar du efter?
  • Vad önskar du av livet?

Genom healing kommer du lättare tillbaka till din kraft inom dig bortom samhället och andras energier och tankar och åsikter som läggs på dig. Kanske gör dig förvirrad. Du har alla svar inom dig i kontakt med ditt hjärta. Vad väljer du? En önskan och öppenhet räcker.

Jag skickar distans healing må 30/11 kl 10.30-kl 11.11

Denna fullmånen hjälper oss energimässigt att släppa gamla blockeringar från andras energier och öppna upp för det nya du önskar och stå än mer i din fulla kraft. Dessutom en månförmörkelse som stärker energierna mångfalt. Vi släpper in magikern i oss själva och visionerar det måendet vi önskar och den världen vi drömmer om. Tillsammans blir energierna dessutom extra gynnsamma.

Hur går distanshealing till?

Jag guidar er denna gången i healingen via Zoom, om du vill, eller så tar du del själv från där du är och sätter på musik med skön frekevens som får dig att slappna av eller i tysthet landar och tar emot genom din känsla genom hela kroppen och landar in i djupet av dig själv.

White deal. Endast: 111kr

Guidningen spelas in och mailas ut till alla som vill ta del en annan tidpunkt. Fullmånens kraft är stark även 3 dagar efter, så ingen brådska att ta emot.

Jag bjuder in hela mitt ljusteam för vårt högsta bästa. Prova, det är bara att ligga ner o ta emot – det är du värd! Det är att ta ansvar för dig själv och ditt mående.

Du behöver aldrig ha provat innan. Det enda som behövs är din fria egna vilja att ta emot healingen. Därför kan du inte säga till någon annan att du ”borde ta emot, du behöver detta”. Då stänger personen ner sitt hjärta och energin tas inte emot. Du känner själv om det är rätt. Känns det rätt, då är det rätt!
 
Vad kan jag förvänta mig av upplevelsen?
Vissa upplever temperaturskiftningar, varm/kall i olika områden i den fysiska kroppen. Andra som bubblor i kroppen, andra somnar eller ser färger. Vissa känner närvaro eller änglar och guider. Andra får förnimmelser i kroppen. Somliga blir tunga andra känner lätthet. Eller så sker upplevelsen i det undermedvetna så du inte märker så mycket. För vissa släpper smärta i kroppen för andra kan det börja kännas mer innan det släpper. Allt är helt okej.
Healing är universell kärlek till dig.
 
Frågor alltid välkomna och dela gärna dina upplevelser efteråt via mail.
 

BONUS

– Online retreat sön 27/12 kl 10-12.30 för 333kr Tema: släpp 2020 och bjud in möjligheternas 2021.

Möjlighet för självreflektion på året som varit och öppna upp för det som komma ska 2021. Du gör arbetet i tystnad med dig själv, jag guidar dig och öppnar upp frågorna o du hör dina inre svar. Meditation, andning och yoga o jag finns där om du har frågor.

White dealen är 222kr för BÅDA eventen (halva priset). Ja du läser rätt. Du får ta del av mitt inspirationsbrev (om du inte redan gör det) och även en bonus i januari.

Swisha 1231793462 skriv i kommentarsfältet”: white deal o din mailadress” för båda, annars skriver du healing.

Senast 29/11 kl 12 för white dealen.

Gemensamt för de allra flesta som tar emot min healing, om jag ska generalisera, är att du känner ett större lugn och ro inombords, att bekymmer minskar och en större trygghet inuti växer.

Jag går ut än mer med min healing för att jag nu (äntligen säger guiderna) har tagit min gåva på allvar. Min stora önskan är att dela den känslan av villkorslös kärlek jag och många med mig får uppleva genom den. Att vi alla hör ihop och att vi aldrig är separerade. Allt är och blir väl.

Healing är för mig att bidra med mitt lilla för att skörda en ny ljus värld. Där vi genom att hela oss själva, gamla sår, att inte duga, älska oss själva, också tillsammans förändrar hela världen till en plats med omtanke för varandra.

Lyssna inåt och känn efter vad som är viktigt för dig.

Med värme,
Jenny
 
Reiki utbildad 2015 och andlig healer utbildad 2018-2019.
Mina egna främsta healingkanalser:
Golden snake spiral healer. Bright sun healing.
 
Söker du stöd men healing inte är ett naturligt steg för dig, finns jag här för dig som samtalscoach, meditationsledare och yogalärare. Jag möter dig utifrån dina förutsättningar där du är. Bortom dömande, i hjärtat.
 
 
 

Lämna ett svar