You are currently viewing Halvdagsretreat hjärtöppnande kakaocermoni 5/2 kl 13-16.30

Halvdagsretreat hjärtöppnande kakaocermoni 5/2 kl 13-16.30

Välkommen på en eftermiddag med varm hjärtöppning i fullmånens sken

2 platser kvar

Oprocessad raw kakao är rikt på flavonoider som sänker blodtrycket, ökar blodflödet till hjärna och hjärta och motverkar blodproppar. Detta är inte den vanliga kakaon du köper i affären, för tyvärr är den processad och kakaobönans hälsosamma fetter har tagits bort. Kakaon jag köper från ett kvinnokollektiv i Guatemala är varsamt behandlad utifrån de traditionella ursprungsbefolkningen metoder som vördar kakaon som plantmedicin.

Centralamerikas ursprungsbefolkningar, som var först med att upptäcka kakaon, var väl medvetna om fördelarna och numera finns det gott om forskning som stödjer deras insikter. Superingrediensen kakao är en utmärkt källa till antioxidanter, järn, proteiner, magnesium, kalium och fibrer, vilket gör den till ett fantastiskt naturläkemedel. Hjärnan är en otroligt komplex ”apparat”, och kakao frigör signalsubstanserna dopamin och serotonin som har humörhöjande effekter. Det gör oss gladare, lindrar stress, förbättrar vår koncentrationsförmåga, ökar vår kreativitet, underlättar kroppens läkeprocesser och stärker immunförsvaret.

Ceremoniell kakao är raw och inte processad vilket är en örtmedicin som används tusentals år i Sydamerika. Bl a antioxiderande effekt. Det är sådan lyxig kakao från ett kvinnokollektiv i Guatemala jag tillreder för oss att dricka i medveten närvaro. Den är inte lika söt eftersom jag använder kokosmjölk och andra kryddor för tillredning. För att hälsoeffekterna ska bevaras.

Jag guidar er kärleksfullt in i meditation och en ceremoni som hjälper dig öppna ditt hjärta och skapa en varm känsla inombords. Min trummas vibrationer och andningstekniker hjälper dig ner i djupavslappning.

För vem? Jag delar detta verktyg som hjälper mig själv så mycket i min egen personliga utveckling. Detta är för dig som önskar få en unik upplevelse och en möjlighet att nå ett inre djup inom er själva nära hjärtat. Där svaren på dina större frågor finns och den inre visdomen och harmonin bortom vardagens görande och stress. Har du hjärtproblem ska du dock inte dricka en stor mängd raw kakao utan ta det försiktigt första gången.

I en trygg liten grupp i min shala i Höllviken (Skogsviksvägen 36) skapar vi en magisk cirkel tillsammans där möjlighet finns att förtroligt dela våra upplevelser med likasinnande och drar kort för vägledning i livet. Min 4 max 8 deltagare.

En en värld av mycket bristtänk just nu hjälps vi åt under denna kvällen åt att se nya möjligheter. Fullmånen hjälper oss energimässigt att släppa hinder och negativitet. Och kakaon och energiarbetet att öppna våra hjärtan. Ditt inre ljus finns alltid där att tändas när du är redo.

Betalning 777kr vid bokning (eller enl ök) via swish 1231793462 alt BG 5126-3911 ange din mailadress i meddelande (gäller som friskvård). Ingår fika och te.

Jag älskar att skapa dessa sammanhang för oss med öppna sinnen och hjärtat för att läka och komma närmare oss själva. Välkommen om du känner dig kallad in i gemenskapen att boka nedan och kolla så plats finns innan du betalar..

Välkommen
Jenny

För ni som är ny

I min podd ”En röst i universum” berättar jag om mitt äventyr när jag följer mitt hjärta som leder mig till många fantastiska möten och upplevelser med kakao som tema. Till avsnittet

Lämna ett svar