You are currently viewing Bada i ljus 21 juni kl 19

Bada i ljus 21 juni kl 19

Öppna ditt hjärta och ditt flöde av energi. Sommarsolståndet är snart här. På torsdag är dagarna som längst och ljuset som starkast. Passa på och stilla dig. Välkommen att fira med mig. Vi landar mjukt in i positionerna i kontakt med andetaget. Sadeln som jag befinner mig i på bilden öppnar upp hela din superficiell frontline. Bindväven/fascia som magiskt hänger ihop hela framsidan av din kropp. Oftast är vi mest framåtböjda i våra liv. Hängandes framför telefonen eller en dator. Gäller även mig. Våra kroppar längtar efter variation. Positionen ger fantastiskt utrymme för dina lungor att andas fullt ut. Visste du att 40% av din lungkapacitet är på sidan av dina lungor. Visualisera gärna detta i ditt inre så får du ut än mer av ditt andetag. Ditt hjärta får fysiskt öppna sig och passa på att fylla på omtanke till dig själv rakt in i hjärtat.

Vi avslutar med ljus guidad avslappning i savasanna. Vi badar i ljus för att stå i var och ens fulla kraft. När vi gör det hjälper vi andra att göra det samma.

Välkommen på yinyoga Tors kl 19-20.30.

Ekologiska material valda från hjärtat som stöttar dig, ullmattor, filt, klossar, ögonkudde med lavendel. Behöver du fler kuddar än vad jag har på bilden ordnar vi det. Ingen prestation. Ett kärleksfullt möte med dig själv med det som är önskar jag dig.

Ord pris 200kr för en klass – endast 100kr just idag på internationella yogadagen.

Maila din anmälan till: jenny(@)professionellcoach.se

För dig som vill dricker vi te efter. I min studio belägen i Höllviken. ? Ingång från parken, baksidan av huset ner i vår magiska källare har jag byggt upp en oas att landa in i. Bortom filter, måsten, titlar. En plats att vara du. ?

Välkommen!

Namasté ??

Jenny

Ps. Passa på näst sista chansen på en torsdag innan sommaruppehåll. Uteyoga 24/6 kl 17. Se gärna min hemsida länk i min profil ovan för mer info om schema framledes och när jag coachar dig via telefon och Skype eller när vi ses i person, har du tillgång till hela mig. Även för din yogapraktik om du önskar. Min passion är att även hjälpa dig som är nybörjare. Ditt välbefinnande – min glädje!