You are currently viewing Distanshealing 20/10 i fullmånens ljus

Distanshealing 20/10 i fullmånens ljus

Genom healing kommer du lättare tillbaka till din kraft inom dig bortom samhället och andras energier och tankar och åsikter som läggs på dig. Du har alla svar inom dig i kontakt med ditt hjärta. Vad väljer du? En önskan och öppenhet räcker för att ta emot healing.

Jag skickar distanshealing Onsdag 20/10 kl 18-ca 18.30.

I fullmånens sken får du en möjlighet att fullborda en cykel från vad du önskat. Månen hjälper dig även att släppa taget om hinder som håller dig tillbaka för att blomstra i din fulla kraft. Tillsammans blir energierna dessutom extra gynnsamma.

Denna healingsessionen är guidad och jag skickar ut inspelningen efteråt. Du kan välja att ta emot energierna när du vill om inte livetiden passar dig. Det är din intention som öppnar upp för att du ska ta emot.

Hur går distanshealing till?

Jag guidar er denna gången i healingen via Zoom, om du vill, eller så tar du del själv från där du är och sätter på musik med skön frekvens som får dig att slappna av eller i tysthet landar och tar emot genom din känsla genom hela kroppen och landar in i djupet av dig själv.

Pris: Denna gången donationsbaserad speciellt för dig som inte provat min healing tidigare. Om du känner för att ge ett energiutbyte så uppskattas en Gåva på 111kr

Swish: 1231793462 alt Bankgiro 5126-3911  Ange din mailadress i meddelande och GÅVA. Om du inte ger en gåva är det viktigt du anmäler dig via Boka direkt så din mailadress kommer med den vägen och du får en länk till live-sändingen och får tillgång till inspelningen.

Anmälan senast 19/10

Guidningen spelas in och mailas ut till alla som vill ta del en annan tidpunkt. Fullmånens kraft är stark även 3 dagar efter, så ingen brådska att ta emot. Inspelningen finns tillgänglig i en vecka.

Jag bjuder in hela mitt ljusteam för vårt högsta bästa. Prova, det är bara att ligga ner o ta emot – det är du värd! Det är att ta ansvar för dig själv och ditt mående och våga tro på något större än dig själv.

Du behöver aldrig ha provat innan. Det enda som behövs är din fria egna vilja att ta emot healingen. Därför kan du inte säga till någon annan att du ska ta emot. Varje person känner själv om energin just jag skickar är rätt. Sedan kan förstår rädslor och att vara skeptisk finnas, men det är något annat… Detta är för dig som väljer att tro.
 
Vad kan jag förvänta mig av upplevelsen?
Vissa upplever temperaturskiftningar, varm/kall i olika områden i den fysiska kroppen. Andra som bubblor i kroppen, andra somnar eller ser färger. Vissa känner närvaro eller änglar och guider. Andra får förnimmelser i kroppen. Somliga blir tunga andra känner lätthet. Eller så sker upplevelsen i det undermedvetna så du inte märker så mycket eller sover. För vissa släpper smärta i kroppen för andra kan det börja kännas mer innan det släpper. Allt är helt okej. Energierna kan även kännas några dagar efteråt.
Healing är universell kärlek till dig. Jag kommer dela budskap jag får till oss i gruppen och upplevelsen. Drick mycket efteråt och ät gärna något litet för att jorda dig.
 
Frågor alltid välkomna och dela gärna dina upplevelser efteråt via mail.
 

Mer om Jennys healing och hennes varför:

Hade jag inte fått denna gåvan hade jag inte utfört healing. Det har varit ett stort motstånd i mig. Jag gick healingkurs för att fylla på energi till mig själv inledningsvis. Men när de fina resultaten kom på mina övningsklienter så sjöng min själ och att se era gnistrande ögon efter och få era tacksamma rader över de positiva effekterna nu upplevt, så gick det inte längre att förneka att detta är endel av mitt uppdrag här på jorden just nu. Jag utbildade mig 2015 i grundläggande Reiki healing och har därefter gått en 1-årig andlig healingutbildning. Healing är för mig ett sätt att bidra för att skörda en ny ljus värld. 

Healing  kan bidra till att vi helar oss själva, gamla sår, att inte duga, älska oss själva, stress, minska smärta, bättre sömn, ångest, öppna upp för att möta en ny partner eller komma närmare din fulla potential.

Lyssna inåt och känn efter vad som är viktigt för dig. Kom ihåg du är aldrig ensam och det finns alltid sätt att finna lösningar på vad du än är i.

Med värme,
Jenny
 

PS.

Jag möter dig utifrån dina förutsättningar där du är. Bortom dömande, i hjärtat. Jag kan även varva samtalscoaching med healing och yogaövningar/prayanamas, övningar som stärker dig i det du är i för att du ska leva ett liv i din fulla potential. Healing kan även bokas enskilt via telefon eller Zoom. Och även om du har en obotlig sjukdom så kan min guidning/healing hjälpa dig att få mer sinnesro din sista tid i livet och hjälp i övergången till ljuset.
 
 
 
 

Sagt om Jennys guidning:

“Jenny leder inkännande och ödmjukt med stort hjärta. Möjliggör att jag vågar möte det som är. Oavsett känsla som kommer upp kan jag känna mig trygg. Hennes röst är så behaglig att lyssna och slappna av till och jag blir så påfylld.” Helen
 
“Tusen tack fina Jenny. Blev fort avslappnad denna gången. Jag kände jättetydligt energin i fötterna och kloten i händerna. Fick till mig att vara i den här energin är magiskt och Du är magisk. Just i denna stund är jag så tacksam att få känna denna energi och harmoni i kroppen. Det skulle alla vara värda att uppleva.”  Eva
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar