You are currently viewing Yinyoga i chakraresa 28/6

Yinyoga i chakraresa 28/6

Välkommen till chakrabalanserande yinklass i fullmånens kraftfulla ljus.

Vi landar mjukt in i positionerna i kontakt med andetaget. Bindväven/fascia som magiskt hänger ihop hela din kropp och omsluter dina muskler. Oftast är vi mest framåtböjda i våra liv. Hängandes framför telefonen eller en dator.Våra kroppar längtar efter variation. Yinyogaositioner ger fantastiskt utrymme för dina lungor att andas fullt ut. Visste du att 40% av din lungkapacitet är på sidan av dina lungor. Visualisera gärna detta i ditt inre så får du ut än mer av ditt andetag.

Positionerna är speciellt utvalda att främja våra 7 chakran (som representerar är en energiljuspelare genom hela kroppen i olika färger). Jag guidar dig in i vad de olika chakran står för och du släpper dina blockeringar som är redo att släppas.

Det går att se chakran som en slags mental träning då den även kan jämföras med Maslows behovstrappa. Nedersta chakran är röd och står för trygghet och förankring osv.

Målsättning att öppna upp din energi, vilket fullmånens fullbordande kraft hjälper oss med.

Vi avslutar med guidad avslappning i savasanna.

Välkommen på yinyoga Tors kl 19-20.30. (Samlas kl 18.45)

Ekologiska material valda från hjärtat som stöttar dig, ullmattor, filt, klossar, ögonkudde med lavendel. Behöver du fler kuddar än vad jag har på bilden ordnar vi det. Ingen prestation. Ett kärleksfullt möte med dig själv med det som är önskar jag dig.

 

Swisha 200kr före klassen tack alt BG (se uppgifter längst ner på sedan) Liten personlig grupp.

Maila din anmälan till: jenny(@)professionellcoach.se

För dig som vill dricker vi te efter. Ingång från parken, baksidan av huset ner i vår magiska källare har jag byggt upp en oas att landa in i. Bortom filter, måsten, titlar. En plats att vara du. ?

Välkommen!

Namasté ??

Jenny