You are currently viewing Själsliga entreprenörer kursprogram start 5/10

Själsliga entreprenörer kursprogram start 5/10

välkommen vackra själ och ljusspridare

Känner du igen dig i det här? Är du en varmhjärtad person som önskar starta eller driver ditt företag utifrån din inre längtan? För att bidra med dina gåvor till världen. Du vill inte bara utgå ifrån huvudet, utan även hjärtats och själens intelligens. Som även vill jobba hållbart, blicka inåt och lyftas i en varm gemenskap. Är det du?

Välkommen fina du.

Vi kommer att ses 75min gruppsession via Zoom som spelas in. Du hinner integrera emellan. Du behöver inte vara med live på allt. Du kan ta del efter. Kan du inte något tillfälle kan du titta i efterhand på inspelningen.

innehåll:

Intuitiv kanaliserade meditationer som:
läker motstånd, om du tror du inte kan eller är värdig, och aktiverar ny energi som ger dig kraft framåt att skapa. Ge tydlighet i din vision. Vad dina nästa steg är.

– Workshop-liknande inslag. Svara på frågor som konkretiserar ditt företag framåt på ett kreativt lustfyllt sätt. Vad blir ditt attraktiva erbjudande här näst i ditt företag eller i uppstarten av företaget?

Gruppcoaching med vägledning utifrån utmaning du är i nu. – Ställ dina frågor, få nya idéer och få pepp av varandra.

Gruppens visdom kommer tillsammans med min att lyfta dig.

Praktisk hjälp kring företagande vid behov. (Men huvudfokus är inte här)

Privat FB grupp för varm gemenskap och stöd mellan sessionerna.

 

Kursperiod:  25/10 2023, 8/11, 22/11, 6/12, 20/12, 10/1 2024 vi inleder och firar avslut med en vacker ceremoni. kl 12-13.30

 

Tider: kl 12-13.30 

(Om du endast kan kvällstid, hör av dig. Jag startar ytterligare en grupp kvällstid när jag fått 6st anmälningar)

Jaaaa jag vill med!
1. Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig

2. Ange företagsuppgifter för fakturering (företagsnamn, ditt namn och mailadress). Ange om du önskar bet 1ggr: 7500kr + moms alt 3 mån delbet 2666kr + moms.

3. Din betalning är bekräftelse på din plats, för privatpersoner till swish 1231793462 alt BG 5126-3911. Ange mailadress dit du önskar ditt kvitto. Önskar du delbetala meddela mig.

4. Ange om du även önskar  förmånligt 1:1 paket (25% rabatt 3ggr enskild
coaching) Att få stöd från mig personligen parallellt ger dig en extra
kick fram för att komma till action.

(Priset är just nu. Blir ett annat pris 2024.)

PROVA PÅ? Känner du inte mig och inte redan vet vilket speciellt äkta utrymme för ditt växande som kommer att skapas. Då har jag skapat en unik möjlighet för dig.

Prova på Själslig entreprenörs inspirerande workshop kostnadsfritt må 2/10 kl 12-13.15  ”Upplev hur själen kan vägleda dig i ditt företagande” Få mer mod, äkta engagemang, som ger dig driv fram. Jag ser din kapacitet även när du själv tvivlar, tar dig förbi hindren, så du får dela dina gåvor till världen på en ny plattform i linje med din själ och högre syfte.

Få ett smakprov på hur Jennys sessioner i grupp ger ny energi och inspiration för att du ska lyckas nå nya höjder med din dröm. På ett hållbart autentiskt sätt bortom kamp och slå knut på dig själv. I flöde från hjärtat.

Spelas in och delas till de som signar upp sig. Gratis prova må 2/1 kl 12-13.15

Är det din stund att satsa på dig och ditt företag? Känns jag rätt som guide? Lyssna på din inre kallelse. Om du får ett ja, varmt välkommen. Jag ser så fram emot att få engagera mig fullhjärtat för dig och ditt företags bästa.

Med värme,

Jenny

Anmäl dig eller ställ dina frågor här

till öppen facebook för själsliga entreprenörer

Välkommen in du också i gemenskapen om du vill känna in hur min guidning in i din själ och hjärta. Hur energin kan påverka din kraft och finna svar och lösningar framåt. Som är svårt ibland när vi är själva. Detta är ett unikt sammanhang.

Upplev själv om du känner dig kallad finaste du.

Lämna ett svar