You are currently viewing Gratis: ”Manifestera din drömmar” 31/1 + Själsliga entreprenörer kursstart 6/2

Gratis: ”Manifestera din drömmar” 31/1 + Själsliga entreprenörer kursstart 6/2

PS: Workshopen ger dig en känsla för resultatet du får uppleva inom dig när du är med i Själsliga entreprenörer. När du går från klarhet till klarhet växer ditt företag med din inre tillväxt.

upplägg kursstart 6/2

-Intuitiv kanaliserade meditationer anpassade efter gruppens utmaningar som:
läker motstånd, om du tror du inte kan eller är värdig, och aktiverar ny energi som ger dig kraft framåt att skapa. Du guidas in att lyssna på själen i ditt företag som har svar du inte kunnat tänka ut. Ge tydlighet i din vision. Sessionerna kommer hjälpa dig få klarhet i vad dina nästa steg är.

– Workshop-liknande inslag. Reflekterande frågor som konkretiserar ditt företag framåt på ett kreativt lustfyllt sätt. Vad blir ditt nästa attraktiva erbjudande här näst i ditt företag eller i uppstarten av företaget? Samtidigt som du inte bara skapar. Du får kraft att skapa din dröm och nå ut och fram så din publik hittar dig och vill köpa av dig.

Gruppcoaching med vägledning utifrån utmaning du är i nu. – Ställ dina frågor kring ex marknadsföring, våga ta plats, få och testa nya idéer och få pepp av varandra. Sluta känn dig ensam som soloföretagare och få

Gruppens visdom tillsammans lyfter dig på ett magiskt sätt som är svårt att beskriva i ord. När likasinnade går samman med stora hjärtan lyfts vi och kan ta kliv fram vi inte gjort själva. Eller tagit mycket längre tid att få till.

Praktisk hjälp kring företagande vid behov. Vad behöver jag för att komma igång med en ny idé och vad har gruppen prövat, erfarenheter. Hiss och diss. Du slipper begå misstag jag och andra gjort. Och du får hjälp att komma vidare där du annars fastnat. (Men huvudfokus är inte teknik)

Privat FB grupp för varm gemenskap, inspiration och stöd mellan sessionerna.

 

Tider och datum kan justeras utifrån gruppens behov.

Om du endast kan kvällstid, hör av dig. Jag startar ytterligare en grupp kvällstid i vår 2024 när jag fått 6st anmälningar kör vi. Jag kommer starta en grupp specifikt för dig som inte startat än men håller på att förbereder dig och önskar hjälp i starten.

Vill du uppleva en av Jennys djupa meditationer du kommer få ta del av inne i Själsliga entreprenörer?

Klicka här o lyssna på vad en sessionen ger dig -vilka resultat och insikter du får.

Upplev känslan av att vara med i Själsliga entreprenör och ta del av en workshop och meditation som hjälper dig att manifestera och skapa dina drömmar Klicka här.

Nu slutar jag tveka. Nu tar jag action. Eller hur! För ingen annan kan göra jobbet åt dig men du kan bestämma dig för att du är värd att investeras i.

Jaaaa jag vill med!
1. Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig

2. Ange företagsuppgifter för fakturering (företagsnamn, ditt namn och mailadress). Ange om du önskar bet 1ggr: 7500kr + moms alt 3 mån delbet 2666kr + moms. Har du inte startat din verksamhet än är pris exkl moms. Önskar du längre avbetalningsplan säg till.

3. Din betalning är bekräftelse på din plats, för privatpersoner till swish 1231793462 alt BG 5126-3911. Ange mailadress dit du önskar ditt kvitto. Önskar du delbetala meddela mig.

4. Ange om du även önskar  förmånligt 1:1 paket (25% rabatt 3ggr enskild
coaching) Att få stöd från mig personligen parallellt, ger dig en extra
kick fram för att komma till action.

Få mer mod, äkta engagemang, som ger dig driv fram. Jag ser din kapacitet även när du själv tvivlar, tar dig förbi hindren, så du får dela dina gåvor till världen på en ny plattform i linje med din själ och högre syfte.

Är det din stund att satsa på dig och ditt företag? Känns jag rätt som guide? Lyssna på din inre kallelse. Om du får ett ja, varmt välkommen. Jag ser så fram emot att få engagera mig fullhjärtat för dig och ditt företags bästa.

Tillsammans blir vi starkare.

Med värme,

Jenny

Jag har drivit egen verksamhet sedan 2014 och heltid sedan 2016. Både på plats i Höllviken och online. Jag har gått många kurser i entreprenörskap och lärt mig massor av mot- och framgångar jag hjärtligen delar med mig av. Men framföra allt vägleder jag dig inåt så du får skapa det du är menat att dela med världen. Och få den bästa supporten för att ha energi och mindset för att lyckas.

Anmäl dig eller ställ dina frågor här

till öppen facebook för själsliga entreprenörer

Välkommen in du också i gemenskapen om du vill känna in hur min guidning in i din själ och hjärta. Hur energin kan påverka din kraft och finna svar och lösningar framåt. Som är svårt ibland när vi är själva. Detta är ett unikt sammanhang.

Lägg en hand på hjärtat och känn in själv om du är kallad finaste du.

Tillsammans skapar vi den nya tiden. Och det börjar med dig och mig. Är du med?

Med värme,

Jenny

Lämna ett svar