You are currently viewing Yinkurs på Limhamn start 17/9 FULLSATT

Yinkurs på Limhamn start 17/9 FULLSATT

Det är nytt nu. Nya energier och ny miljö. Välkommen att yinyoga med mig på Limhamn. Nya som tidigare kunder.

YogaSati finns en skön plats för yoga i kontakt med oss själva bortom våra filter. För att bygga våra kroppar och få ro i själen. På Limhamn vid torget, en liten shala för 13 personer.

Adress: YogaSati, Tegnérsgatan 58B på Limhamn.


Maila mig och boka på: jennysyoga(a)hotmail.com och anmäl, tack.

FULLSATT

Jag erbjuder dig en möjlighet att fördjupa dig i yin,
genom en yinkurs varannan onsdag 8ggr kl. 18.30-20

Datum: 20/9, 4/10, 18/10, 1/11, 15/11, 29/11, 13/12, 10/1-2018

Investering: 1590kr

(Missar du 1-2 tillfällen kan du ta igen dessa på en av mina separata öppna klasser på söndagar.)

Klasserna kommer ha olika teman, variation för kroppens olika delar och psyket/själen. Så som tacksamhet, överflöd, ljus, acceptans, tillit, detox, öppna ditt hjärta. Gynnsamt för rygg och påverkar meridianerna, dina energikanaler i kroppen enligt kinesisk medicin, som även påverkar dina inre organ. Släpp det gamla och öppna upp för ny vätska till bindväven och ny energi och din självläkande förmåga.

Ställningarna integreras med andningsövningar och stärkande affirmationer. Mantrasång används på vissa klasser och för de som önskar kan rösten integreras alt lyssna och ta in välgörande vibrationer.

Passen avslutas med kärleksfullt guidad avslappning/savasanna.

Efter dessa 8ggr har du fått en inblick i yin som helhet och möjlighet att ta med dig övningar hem för att landa in i yinyoga hemma.

Du som anser dig vara lite stel gynnas extra mycket av Yinyoga då du lugnt stretchar ut på djupet ner i bindväven och mjukgör ligament och leder. Minskar skaderisk hos löpare. Gynnsamt för kontorsarbetare som annars lätt får stela axlar och nackar och rygg.

Du som har klippkort från min tid på Yogagården som är köpta genom mig kan användas hela 2017 på de öppna separata klasserna. Önskar du går kurs hör av dig så löser vi detta med kompensation för mellanskillnad. Det går bra att betala för varje klass separat på de öppna klasserna.

Separata klasserna är söndagar 17/9, 1/10, 12/11, 3/12 samt 7/1.
kl 18.30-20. Till dessa klasser anmäler du via mail inför varje klass och betalas per klass.

Frågor eller boka: jennysyoga(a)hotmail.com