You are currently viewing Meditation med mantrasång ons kl 8

Meditation med mantrasång ons kl 8

I helgen sjöng jag mantrasång tidigt på morgonen. Kärleksorden flödade igenom mig som en öppen kanal. Jag var helt i nuet o plötsligt tillbaka i samma fina kärleksfulla energi jag inser att jag varit så mycket i tidigare. Tagit för given. Ett lugn o helt trygg och i så mycket kärlek. Finns inga bekymmer, ingen oro. Möjligheter och nya idéer. Magiskt. 

Känsla jag önskar alla!!! Kanske du aldrig mediterat eller sjungit, spelar ingen roll.

Vibrationerna från din röst efter givna mantran är som massage inifrån dig själv och ut ner på cellnivå. Du blundar och är i nuet. Underbar mindfulness övning för att släppa stressa och press, och då har jag provat många.

Jag har haft mantrameditation som morgonrutin i många år. Men kommit ifrån. Jag har velat dela tidigare men inte haft modet. Jag som inte kan sjunga som gammalt mantra, men hur det låter är inte poängen utan hur välgörande de inre vibrationerna är, precis som körsång. Jag har integrerat mantrasången/chanting mer o mer i yogan. Och nu kom det med så starkt kraft att denna möjlighet för ljus och omtanke till oss själva och världen bara måste ut än mer. 

Jag guidar dig i vad du ska uttrycka och du kan säga det tyst för dig själv först istället för högt. Vissa låtar har vi på musik i bakgrunden, kan vara skönt när man är ny.

Du som känner dig dragen. Kom. Du behöver ingen tidigare erfarenhet mer än viljan.

Kostar inget, mer än din närvaro.

Säkra din plats boka dig via Boka direkt klicka här!

Varannan ons kl 8-8.30. 6/3 och 20/3

Bästa starten på dan. 

Med värme,
Jenny

Lämna ett svar