You are currently viewing Var du än är: Morgonmeditation fre kl 8.15 15/11, 29/11

Var du än är: Morgonmeditation fre kl 8.15 15/11, 29/11

Välkommen att på distans eller på plats i min studio i Höllviken låta kärleksorden flöda igenom dig. Mantrasångens välgörande vibrationer. Kom in i nuet och upplev närvaro och lugn bortom oro och vardagsstress. För mig kan nya möjligheter och idéer dyka upp i samband med mantrameditation. Magiskt. 

Jag har valt en morgontid då mantrameditationen ger dig ett klart sinne att skapa den dagen du önskar.

Känsla jag önskar alla!!! Kanske du aldrig mediterat eller sjungit, spelar ingen roll.

Vibrationerna från din röst efter givna mantran är som massage inifrån dig själv och ut ner på cellnivå. Du blundar och är i nuet. Underbar mindfulness övning. Ökar även ditt fokus och öppnar upp för din själsliga andliga kontakt.

Jag har haft sångmeditation som morgonrutin i många år. I grupp blir energin än starkare. Jag som inte ansett mig kunna sjunga, men hur det låter är inte poängen utan din rösts välgörande vibrationerna gör gott oavsett, precis som körsång. Jag har integrerat mantrasången/chanting mer o mer i yogan.  

Jag guidar dig i vad du ska uttrycka och du kan säga det tyst för dig själv först istället för högt. De flesta sånger är på Sanskrit. Sångerna har olika inverkan på ditt välbefinnande och olika betydelse. 

Tillfällen: 25/10, 15/11, 29/11 kl 8-8.45

Distans frivillig Gåva från 44kr swisha 24h före till 1231793462, ange GÅVA och din mail du önskar distansinbjudan till. Som sker via Zoom. Du hör mig men din röst hörs inte (du är mutad). Du kan ställa frågor i chatten vid behov.

Pris på plats:150kr enstaka gånger. Betalningen dras efter klassen via Klarna.  

Du som känner dig dragen. Kom. Du behöver ingen tidigare erfarenhet. jag guidar mjukt och inkännande.

 boka dig via Boka direkt klicka här!

Önskar dig bästa starten på dan för att skapa bästa förutsättningar för en energifylld balanserad dag. 

Med värme,
Jenny

Lämna ett svar