You are currently viewing Trummeditation Vårdagjämning 20/3 i Höllviken

Trummeditation Vårdagjämning 20/3 i Höllviken

 

” När vibrationerna kommer från Jennys trumma lugnas hela jag och det är som jag landar in i djupet av mig själv så trygg och avslappnad. Magiskt, rekommenderar att prova, svårt att beskriva i ord, behöver upplevas” Anna

”Jenny leder inkännande och ödmjukt med stort hjärta. Möjliggör att jag vågar möte det som är. Oavsett känsla som kommer upp kan jag känna mig trygg. Hennes röst är så behaglig att lyssna och slappna av till och jag blir så påfylld.” Helen

 

 

Välkommen på trummeditation i vårdagjämningens balanserande energi i höllviken

Öppna upp för en upplevelse utöver det vanliga genom en shamansk trumresa med välgörande vibrationer, ljud och frekvenser från trumman och Jennys lugnande röst och guidning. Du ligger ner på en ullmatta inbäddad i en filt. (Material finns på plats)
 
Sessionen frigör negativa känslor samt inre stress och hjälper dig få hem din egna livskraft. Din trumresa kan vara andlig, kanske du upplever kraftdjur, eller så somnar du och får välbehövlig återhämtning. Din upplevelse är unik och den är din. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, bara nyfikenhet och öppenhet.
 
Energin vårdagjämning är kraftfull, då ljuset är balanserat med mörkret, då dag och natt är lika långa. Detta skapar förutsättningar för balans. Perfekt energi för att sätta en önskan och ny intention för en nystart. Kanske en ny vana eller ett nytt fokus i ditt liv?
 
Jag coachar och vägleder dig in i trumresan och skapar en tillåtande trygg gemenskap. Jag finns även här för dig för frågor över en kopp te efter trumresan. Du delar vad du önskar i gruppen efter, och vill du, drar du ett orakel kort som vägledning i din upplevelse. 
 
Tid: ons 20/3  kl 18.30-20 (Öppnar 18.20)
 
Plats: Skogsviksvägen 36,  Höllviken. Ingång baksidan ner i shalan.
Gratis p-platser längre upp på gatan markerade med P.
 
Pris: 350kr
 
Anmälan och betalning:

Swisha 350kr 1231793462 alt BG 5126-3911 vid anmälan för att bekräfta din anmälan. Ange din mailadress i meddelande och datum 20 mars. Friskvårdsberättigande. Fyll i anmälningsformulär nedan före betalning, så du får bekräftat plats finns kvar före betalning.

Välkommen som du är. Längtar tills vi ses.
 
Med värme,
Jenny
 
Jenny Åsenlund har spelat intuitivt på sin shamanska trumma sedan 2018 och är utbildad soundhealer. Hon är även Yin, Hatha, Restorative och Mediyogaintruktör. Certifierad ICF samtalscoach, beteendevetare. Intuitiv andlig vägledare och healer.  Verktyg och närvaro som hjälper dig hem till dig själv, till en plats där du får uppleva mer välmående och öka din förundransförmåga i livet.
 
 

Lämna ett svar