You are currently viewing Utveckla din intuition o stärk dig själv-kurs – Höllviken – kursstart 5/9

Utveckla din intuition o stärk dig själv-kurs – Höllviken – kursstart 5/9

Längtar du efter sammanhang i gemenskap med likasinnande som skapar nya möjligheter för dig, din energi, din hälsa och din utveckling?

Varmt välkommen till en höst för dig att blomma ut i en stärkande ljuscirkel. Upplevelsebaserad kurs

En cirkel som vänder sig till Dig som önskar följa Ditt hjärtats röst och stå än mer i din fulla kraft och ge mer till dig själv.

Genom samtal, meditation, kraftfulla övningar, expanderar vi vårt eget inre ljus och öppnar oss för en högre kunskap om oss själva och om Universum. Att få uppleva djupet inom dig själv nära din själ och hjärta. Bortom oron som trycks på från omvärlden i en orolig tid.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av liknande sammanhang. Kom som du är med ett öppet sinne för att utforska mer om dig själv. Bortom prestation in i en trygg gemenskap.

Passar dig som önskar få lugna stunder och släppa vardagens görande och kommer mer in i harmoni, tillit och glädje. Du bär på en fråga inom dig, du önskar en ny riktning, men vet inte hur eller vad? Borde inte livet vara mer än så här?

Kursen kommer att hjälpa dig:

– Utveckla din intuition och lär känna din intuition.

– Våga tro på din kraft och dina upplevelser.

– Stärk din självkänsla.

– Lär dig mer om chakrasystemet (ditt energisystemet) och upplev rening och uppgradering. (Behövs kontinuerligt oavsett var du befinner dig på din inre resa)

– Hur du renar ett rum och dig själv från negativa energier på olika sätt. Samt upplev att själv få och ge rening.

– Ljud och frekvensers helande förmåga. Upplev och känn kraften.

– Ta emot grupphealing och budskap. Läk blockeringar och rädslor som hindrar dig i livet.

– Vi drar även orakel kort och du lär dig olika läggningar som du kan göra för dig själv och din inre vägledning i livet.

– Varje gång mediterar vi och kommer in i våra hjärtan och släpper mer av mindets tjatter.

En stor möjlighet för ditt personliga och andliga växande med likasinnande. Du får möjlighet att ställa frågor i gruppcoaching som hjälper dig i vad du befinner dig i just nu i livet.

Känner du dig kallad är det för dig. Tveka inte fina du. Du kommer till en plats du helt kan vara dig själv. En kurs som är en gåva till dig själv som kommer göra stor skillnad för ditt inre välbefinnande.


Kursdatum; 5 tisdagar

Tid: 18.30-20.30

Datum: 5/9, 19/9, 3/10, 24/10, 7/11

Plats: Skogsviksv 36, Höllviken (ingång baksidan)

OBS Höllviken ligger 15 min med buss ifrån Hyllie station och du har 15 min promenad till mitt hem och shala med separat ingång på baksidan. Alla som vill kan ta sig hit och ibland samåks det från Malmö så fråga gärna om du kommer utifrån. I år vet jag det finns deltagare från Lund.

5-8 deltagare.Kostnad: 2 999kr (friskvårdsberättigande)


Boka plats via Boka direkt, så det säkert finns en plats kvar. Betalningen görs senaste 3 dagar efter till swish 1231793462 alt BG 5126-3911
och bekräftar din plats: Ange: ljuscirkel o din mailadress. Önskas delbetalning betala hälften vid anmälan och skriv del 1 av 2. Betala nästa en månad senare.

Ser framemot vackra stärkande välgörande stunder tillsammans. 
Välkommen som du är. Vackra inkännande själ.

Med värme och kärlek,
Jenny

PS. Du som har varit med tidigare utvecklas än mer eftersom jag denna gången kommer införa nya övningar som ger dig nya insikter.

5/5

”Kan varmt rekommendera Jennys kurs ”Utveckla din intuition – stärk dig själv”. Hon skapar ett tryggt och vackert rum där man kan utvecklas och både träna och testa dina intuitiva och mediala muskler. Hon hjälper dig och stöttar på vägen i din andliga resa. Du lär dig meditation och avslappning och tar emot healing. Du väcker din slumrande intuitiva förmåga. Utforska din vackra själ, det finns mycket mer där än du tror! Jenny är en fantastisk guide på en större resa som kanske börjar precis här!” Gunilla

Lämna ett svar