You are currently viewing Detoxdax: recept på välgörande jos

Detoxdax: recept på välgörande jos

Nu var det dags att rensa kroppen. Ju mer jag stillar mig och tillåter mig vara i nuet utan distraktioner. Ju mer hör jag min kropp prata med mig. Känner du igen dig? Om du inte hittat dit än så rekommenderar jag lugn yoga och meditation för att lyssna på vad du behöver just nu.

Nu sa hon så, min kropp. Dags att rensa du går och bär på massa skit från gosaker hela sommaren. Gott var det men nu dags för nystart. Väljer jag att josa en hel dag eller ibland 3 dagar blir jag så klar i sinnet i får ny energi. Härligt. Trodde aldrig det skulle gå första gången jag gjorde det, men det gick mycket bättre än jag trodde.

Enjoy din detox eller en uppfriskande jos helt enkelt. Antiinflammatorisk och hormonbalanserande. Och som du ser så skiktar sig josen ganska snabbt, men bara att röra runt. Det är inget fel på den, bara helt naturligt hur tyngdlagen funkar. Morotsjosen på bilden får du hålla dig i skinner för att få receptet nästa bloggpost.

Hör av dig om du undrar över något. Du vet var jag finns och att jag vill ditt allra bästa. I samtal med mig kan du få tips från ett holistiskt perspektiv. Kropp, knopp och själ hänger ihop.

Intresserad att veta mer låt mig gärna veta så jag vet att det jag delar är intressant för er som följer.

Med värme,

Jenny

Rensa kroppen från gifter och tillsatser. Låt tarmen vila. Det mår du bra av. 

Recept selleri och gurkjos

Delar mitt recept med detoxande jos med selleri i till dig. Du behöver en josmaskin för att pressa josen.
 
– 1 st gurka
– 4st selleristavar
– 1 citron (skalad)

– 3 cm ingefära (eller efter smak)

– För sötare mildare smak, lägg i ett äpple.

Lämna ett svar