You are currently viewing Lucka 10 Släpp stress, bjud in tillit

Lucka 10 Släpp stress, bjud in tillit

Du behöver inte ha koll på allt, släpp stress, bjud in tillit. Livet vill dig väl. Önskar dig bästa dagen någonsin.

❤️

Det här sättet att förhålla mig till livet har gjort mitt liv så mycket mer lättsamt. Den där förmågan att försöka kontrollera livet som ändå inte går att kontrollera. Släpp släpp släpp släpp. Livet vill dig väl. 

Ja vi skapar våra liv, vi är alla medskapare av vår energi, av vad vi attraherar in i vårt liv. När jag trillade och mitt knä sträcktes ut, det gör ont just nu, jag är klumpig, behöver läkning. Jag kan inte göra de mest enkla saker jag brukar kunna göra. Hur förhåller jag mig till detta? Ska jag sitta hemma och tycka synd om mig själv eller ska jag göra det bästa av situationen. Säger jag att jag har otur eller säger jag att vilken tur jag har som har så fin familj som tar hand om mig och jag får möjlighet till återhämtning och vila? Vad kan jag lära mig av den här situationen. Ja det gör jag. Självklart blev jag så ledsen över det jobbiga som hänt mig självklart ska tårar som vill komma få komma. Det mäktiga för mig är dock att känslorna läkt mig. Transformerat mig. Jag sitter inte kvar i en offerkofta utan nu har acceptansen kommit och jag väljer att se allt det positiva som nu kommer ut av den situationen som livet gett mig. Det är vad jag menar med att ha tillit och veta att livet vill dig väl. Min övertygelse är att det finns en större meningen med allt som händer. Det ger mig ett positivt förhållningssätt. Det finns något livet vill lära mig med situationer som uppstår och människor som kommer in i mitt liv.

Önskar dig en fantastisk dag. Vad sägs, idag skapar vi magi, varför inte hela veckan, hela julen, jamen hela livet. Jag väljer det förhållningssättet. Hänger du med? Det vi säger, tänker lägger fokus på expanderar så låt oss börja med just den intentionen. Tillit till att livet vill mig och dig väl. Thats where the magic begins.

Med värme,

Jenny